Divendres, 19 d'Octubre de 2018

Bargalló dona suport a la manifestació educativa i diu que 'la repressió no fa por' perquè 'parlar no és delicte'

El conseller d'Ensenyament recorda que la Generalitat és 'l'autoritat educativa de Catalunya' i que qualsevol incidència dins les aules s'ha de resoldre als centres

09 de Juny de 2018, per ACN
  • El conseller d'Ensenyament, Josep Bargalló, a l'escenari de l'mSchools Student Award

    ACN

El conseller d'Ensenyament, Josep Bargalló, ha assegurat aquest dissabte al matí que el Govern dona suport a la manifestació d'aquest diumenge que la comunitat educativa farà a Barcelona contra les acusacions d'adoctrinament i les investigacions judicials obertes contra alguns docents. "La repressió no farà por, no ens fa por", ha dit Bargalló, que ha afegit que "a l'aula s'hi ha de poder parlar de tot, a l'aula cal parlar de tot i parlar no és delicte".

Bargalló ha afegit també que la Generalitat "és l'educativa de Catalunya" i que "qualsevol incidència que passi a les aules només es pot resoldre dins dels centres educatius i a partir de l'autoritat educativa". "El professorat ens té al seu costat", ha reblat.

Bargalló ha fet aquestes declaracions després d'inaugurar la cinquena edició dels mSchools Student Awards a La Farga de L'Hospitalet de Llobregat, certamen que premia les iniciatives i aplicacions creades per alumnes de tot Catalunya a través de tecnologies mòbils i llenguatge de programació.

COMENTARIS (1)

Comentaris

Ganxet  10 de Juny de 2018

Efectivament

parlar no es delicte, MENTIR I ENGANYAR, siiiiii..