Diumenge, 20 de Gener de 2019

Junqueras: 'La presó és indispensable perquè el món obri els ulls i s'adoni de l'Estat al qual ens enfrontem'

Forn assegura que els presos aniran al judici amb la 'cara ben alta' i demana 'esperança' a la ciutadania: 'El nostre sacrifici no haurà estat en va'

01 de Novembre de 2018, per Redacció/ACN
  • L'esplanada de Lledoners, al costat del centre penitenciari, durant l'acte per l'any d'empresonament dels exconsellers Oriol Junqueras i Quim Forn.

    ACN

El pare, el germà i la cunyada del president d'ERC, Oriol Junqueras, han llegit una carta de l'exvicepresident en l'acte d'aquest dijous a la tarda a l'esplanada de Lledoners, al costat de la presó. "La presó no només és que pugui acabar sent útil, és que segurament és indispensable perquè el món obri els ulls i se n’adoni del tipus d’Estat al qual ens enfrontem". Junqueras ha afegit al text que la presó també és "imprescindible" per mostrar la "voluntat granítica" en defensa de la democràcia i les llibertats fonamentals. Al seu torn, la parella de l'exconseller Quim Forn, Laura Masvidal, ha llegit una altra carta on l'extitular d'Interior assevera que els presos aniran al judici amb la "cara ben alta". Forn també hi demana "esperança" a la ciutadania: "El nostre sacrifici no haurà estat en va".

COMENTARIS (0)

Reportatges