Dimecres, 18 de Juliol de 2018

L'ACA destinarà 700.000 euros al manteniment i conservació de lleres no urbanes

Es prioritzaran els treballs a les lleres situades en àrees amb risc d’inundació i als seus afluents

17 de Febrer de 2017, per Redacció
  • Manteniment de lleres dut a terme recentment a Malgrat de Mar, Barcelona

    Cedida

El consell d’administració de l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) ha aprovat, aquest dimecres, destinar 700.000 euros pel manteniment i conservació de lleres en trams no urbans dels cursos fluvials de les conques internes, per al 2017. Es destinaran prop de 252.000 euros a la demarcació de Girona, uns 279.600 euros a la de Barcelona, 148.141 euros a la de Tarragona i més de 20.330 euros a la de les Terres de l’Ebre. Les actuacions programades s’han decidit en base a criteris de prioritat en lleres situades en àrees de risc d’inundació i en els seus afluents. 

Les accions es centraran en retirar vegetació, residus i altres obstacles que impedeixin la lliure circulació de l’aigua. Aquestes actuacions també es concentraran en la lluita contra les espècies vegetals invasores, com la canya americana, o en la plantació d’espècies autòctones i de bon comportament hidràulic en avingudes. Les tasques de manteniment i conservació de les lleres es duran a terme al llarg d’aquest any 2017. 

COMENTARIS (1)

Comentaris

Joan Huertas  18 de Febrer de 2017

Cornudella de Montsant

Al barranc de les Aubagues que passa per Cornudella l´hi fa molta falta una bona neteja.A la part baixa del poble hi ha un col·lector de les aigües del clavagueram que si mai hi torne a haver un aiguat com el de1994, no hi quedar res

Reportatges