L'ACA destinarà 700.000 euros al manteniment i conservació de lleres no urbanes

Es prioritzaran els treballs a les lleres situades en àrees amb risc d’inundació i als seus afluents

17 de Febrer de 2017, per Redacció

  • Manteniment de lleres dut a terme recentment a Malgrat de Mar, Barcelona

    Cedida

El consell d’administració de l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) ha aprovat, aquest dimecres, destinar 700.000 euros pel manteniment i conservació de lleres en trams no urbans dels cursos fluvials de les conques internes, per al 2017. Es destinaran prop de 252.000 euros a la demarcació de Girona, uns 279.600 euros a la de Barcelona, 148.141 euros a la de Tarragona i més de 20.330 euros a la de les Terres de l’Ebre. Les actuacions programades s’han decidit en base a criteris de prioritat en lleres situades en àrees de risc d’inundació i en els seus afluents. 

Les accions es centraran en retirar vegetació, residus i altres obstacles que impedeixin la lliure circulació de l’aigua. Aquestes actuacions també es concentraran en la lluita contra les espècies vegetals invasores, com la canya americana, o en la plantació d’espècies autòctones i de bon comportament hidràulic en avingudes. Les tasques de manteniment i conservació de les lleres es duran a terme al llarg d’aquest any 2017. 

Etiquetes: 

Notícies relacionades: 

Escriviu el vostre comentari

Regles de participació

Aquest servei es planteja com un espai obert en el qual s'expressen lliurement les opinions de les persones que visiten el web, i no s'ha d'utilitzar per fer desmentits, desinformar o atacar a tercers. Si us cal enviar una correcció per a una notícia, podeu utilitzar el formulari per enviar informació d'interès periodístic. A Reus digital entenem que els lectors d'aquest mitjà són persones respectuoses, amb capacitat per comentar sense necessitat de fer crítica destructiva, provocar o atemptar contra l'honor de les persones. En qualsevol cas, si algun comentari es considera fora de lloc, s'esborrarà. Reusdigital.cat no es fa responsable de les opinions dels comentaristes. Que aquest servei de comentaris es mantingui actiu depèn de les persones que l'utilitzen. Reusdigital.cat es reserva el dret d'emprendre accions legals contra les persones que emetin comentaris injuriosos, que ofenguin la imatge i l'honor de les persones o ataquin l'ordenament jurídic.

Comentaris

Joan Huertas  18 de Febrer de 2017

Cornudella de Montsant

Al barranc de les Aubagues que passa per Cornudella l´hi fa molta falta una bona neteja.A la part baixa del poble hi ha un col·lector de les aigües del clavagueram que si mai hi torne a haver un aiguat com el de1994, no hi quedar res