Dimarts, 26 de Març de 2019

L'ANC avisa els partits: 'El Parlament decideix el president i punt! Per què ens vam trencar la cara l'1-O?'

Alcoberro constata que a l'Estat no hi ha separació de poders després que el Suprem hagi evitat la investidura de Sànchez , però adverteix: "Som República i hem decidit avançar"

11 de Març de 2018, per ACN
  • Manifestació de l'ANC al passatge Colom de Barcelona, l'11 de març de 2018

    ACN

Nou toc d'atenció de l'ANC als partits independentistes. L'entitat ha exigit un acord imminent per formar un Govern republicà que avanci cap a la independència, en la manifestació que ha organitzat aquest diumenge a la tarda al passatge Colom de Barcelona, sota el lema 'República ara!'. El membre del Secretariat Nacional de l'Assemblea Jordi Pairó i el seu vicepresident, Agustí Alcoberro, s'han dirigit als partits independentistes des de l'escenari de la mobilització per reclamar-los l'entesa: "Si el Parlament vol decidir el president, es fa i punt! Per què ens vam trencar la cara l'1-O? Per res?", ha exclamat Pairó. Al seu torn, Alcoberro ha constatat que a l'Estat no hi ha separació de poders després que el Suprem hagi evitat la investidura de Jordi Sànchez. Així mateix, ha advertit: "Som República i hem decidir avançar". L'acte ha conclòs amb el cant d'Els Segadors, amb la presència de representants de JxCat, PDeCAT, ERC i la CUP.

 

COMENTARIS (3)

Comentaris

Ganxet  12 de Març de 2018

Per cert

a mi ni hem varen tocar, ¿trenca la cara?, embusteros.

Ganxet  12 de Març de 2018

Dons

pro mentir una minoria no pot decidir per una majoria, ¿tant coste d entendre això?. Per cert gran èxit d asistencia ¿a que si?, jajajajajaja

Anton Joan Carricondo  12 de Març de 2018

Jugar al fet amagar!

Qui em coneix una mica sap el número de la meva sabata! Com es pot entendre el joc de marejar les perdius, o els seguidors de la ideologia imperant entre els catalans de soca rel. Potser menys personalismes i menys cultivar les cadires i més reconèixer les voluntats d'aquells que han aportat quelcom per intentar tirar endavant!