Una delícia per als sentits amb caràcter tarragoní. LANOVA Ràdio s'ha sumat a l'especial per celebrar els 1000 programes de 'La tarda', de la Xarxa Local Audiovisual, amb una proposta culinària digna dels millors paladars: un pintxo commemoratiu tot aprofitant que la capital del Baix Camp viu aquests dies una nova edició de la ruta de tapes Ganxet Pintxo.
La base, el pa Mestral
L'emissora del Camp de Tarragona ha convidat Xavier Pàmies, del Forn Sistaré, que ha estat aquest dilluns als estudis de la ràdio a Reus per explicar com ha elaborat la seva proposta. "És un plaer ser aquí amb vosaltres, i més si és per donar a conèixer els ingredients del territori", ha dit satisfet Pàmies. L'esdeveniment, a més, s'ha pogut seguir per Facebook Live a través de la pàgina de LANOVA Ràdio. Pàmies ha estat acompanyat pel periodista Marc Busquets.
El pintxo està fet a partir de pa mestral, comercialitzat des de fa unes setmanes i elaborat a partir, entre d'altres, de farina de la Conca de Barberà. "És una clotxa que podem farcir a base de ceba de figuera confitada amb vermut, oli i mandongo", ha precisat l'expert. De fet, fins i tot ha proposat algunes possibles alternatives per a l'audiència, amb la intenció de crear noves sensacions per als sentits. "Podem torrar el pa, hi posem una llepadeta de romesco i una gamba tarragonina i segur que serà excepcional", ha exposat Pàmies.
El programa especial s'ha fet en directe des de Cardona. Conduït per la periodista Laura Alcalde, l'espai de 'La tarda' es va estrenar l'any 2012 i compta amb la participació de diverses emissories locals del país. La primera conductora del magazín, Marina Romero, no s'ha volgut perdre la festa radiofònica d'aquest dilluns i ha compartit micròfon amb la resta de companys de l'equip.
Podeu recuperar la secció de 'La tarda' d'aquest dilluns amb Xavier Pàmies aquí (a partir dels 28 minuts):
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics