Dijous, 21 de Febrer de 2019

Protecció Civil desactiva l'Inuncat un cop finalitzat l'episodi de pluges més intenses i generalitzades

Per aquest divendres es preveu una jornada més estable, amb algunes nuvolades a la tarda en sectors de muntanya que podran deixar algun ruixat al nord-est

10 d'Agost de 2018, per ACN
  • El pla Inuncat s'ha desactivat

    Reusdigital.cat

Protecció Civil ha desactivat aquest divendres al matí el pla Inuncat un cop finalitzat l'episodi de pluges més intenses i generalitzades i després que la majoria d’incidències derivades ja han estat resoltes. Segons el Servei Meteorològic, per aquest divendres es preveu una jornada més estable, tot i que hi haurà algunes nuvolades a la tarda en sectors de muntanya que podran deixar algun ruixat cap al nord-est, sobretot a la comarca del Ripollès.

En relació a ales temperatures, s'aprecia la clara refrescada arreu del país i avui les màximes també quedaran més curtes. La passada nit i matinada els xàfecs han descarregat amb forta intensitat al sud de la comarca del Pallars Jussà, al Berguedà i l'Alt Urgell.

Per exemple a Gisclareny (Berguedà) hi ha caigut 28 litres en mitja hora, segons ha indicat el Servei Meteorològic. En aquest episodi també s’han produït crescudes importants dels cabals dels rius a totes les conques, sense generar incidències destacables, segons han informat al Centre de Coordinació Operativa de Catalunya CECAT de Protecció Civil, l’Agència Catalana de l’Aigua, la Confederació Hidrogràfica de l’Ebre i la Confederació Hidrogràfica del Xúquer.

COMENTARIS (0)

Reportatges