Dijous, 19 de Juliol de 2018

Puigdemont vol comparèixer dimarts al Parlament per 'informar sobre la situació política actual'

La Mesa i la Junta de Portaveus es tornen a reunir aquest divendres a la tarda

06 d'Octubre de 2017, per ACN
  • Puigdemont vol comparèixer al Parlament el 10 d'octubre

    ACN

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha demanat comparèixer a petició pròpia al Parlament dimarts 10 d'octubre a la tarda. En l'escrit, Puigdemont afirma que vol comparèixer per "informar sobre la situació política actual". La sol·licitud de Puigdemont arriba després que aquest dijous el Tribunal Constitucional decidís suspendre cautelarment l'acord de la Mesa que va fixar per dilluns un ple sobre l'1-O amb la compareixença de Puigdemont, a petició de JxSí i la CUP, per "valorar els resultats del referèndum del dia 1 d’octubre i els seus efectes, d’acord amb l’article 4 de la Llei del Referèndum d’Autodeterminació", una llei suspesa per l'alt tribunal. J

ust després de la suspensió cautelar del ple, CSQP va demanar que Puigdemont comparegués el mateix dilluns al Parlament sense especificar més. La Mesa i la Junta de Portaveus es reuniran aquest divendres a la tarda amb tots aquests elements sobre la taula.

La sol·licitud de Puigdemont a la presidenta de la cambra, Carme Forcadell, s'empara en l'article 169.1 del reglament del Parlament, que preveu que el cap de l'executiu s'expliqui al ple a petició pròpia, o si ho acorda la majoria. 

COMENTARIS (0)

Reportatges