Dilluns, 10 de Desembre de 2018

Raimon Ferré i Laura Vidal repeteixen com a candidats del PSC per Reus a les eleccions al Parlament

Ambdós repeteixen després dels comicis del 27-S de 2015

08 de Novembre de 2017, per Redacció
  • Vidal, Carles Castillo i Ferré, en una imatge de les anteriors eleccions

    Cedida

Raimon Ferré i Laura Vidal repetiran com a candidats del PSC per Reus a les eleccions al parlament del 21 de desembre. L’assemblea de l’agrupació ha ratificat aquest passat dimarts al vespre la proposta de l’executiva local. Els dos candidats ja van formar part de les llistes a les eleccions autonòmiques del 27-S del 2015.

Un projecte 'clar per millorar la qualitat de vida' dels ciutadans

Ferré és membre de l’executiva i responsable de la secretaria de polítiques de benestar. Laura Vidal és la primera secretària de la joventut socialista de Catalunya a Reus. El primer secretari de l’agrupació, Andreu Martín, ha agraït als candidats que hagin accedit a tornar a formar part de la llista socialista “per defensar l’agrupació de Reus i els valors del PSC en uns moments força complicats per al conjunt del país”.

“L’objectiu és que Reus torni a ocupar un lloc preferent en les prioritats dels govern autonòmic i que la Generalitat compleixi els seus compromisos amb la ciutat. El PSC té un projecte molt clar per millorar la qualitat de vida de la ciutadania i els nostres candidats el defensaran amb la màxima implicació i dedicació des del primer dia al Parlament”, ha exposat Martín.

COMENTARIS (1)

Comentaris

Raúl   08 de Novembre de 2017

Laura Vidal dimiteix ja

Aquesta tia és lo pitjor.... Solament vol una cadira. Fots pena