Divendres, 22 de Març de 2019

Torra i Iceta s'enganxen al Parlament pel retorn de la paga extra dels funcionaris

07 de Novembre de 2018, per ACN
  • Torra, al Parlament

    ACN

El president de la Generalitat, Quim Torra, i el líder del grup del PSC-Units, Miquel Iceta, s'han enganxat aquest dimecres al migdia durant la sessió de control al Parlament. El president dels socialistes ha preguntat a Torra si "pensa complir amb el mandat parlamentari" i retornar la paga extra dels funcionaris dels anys 2013-2014 abans del 2026.

El president del govern ha culpat de la situació la ministra de Política Territorial i Funció Pública, Meritxell Batet, fet que ha provocat l'enuig d'Iceta. A més, Torra ha lamentat que el líder del PSC desaprofités una "oportunitat d'or" per tornar "al camí de la humanitat" i defensar els presos.

El president s'ha referit així a l'actitud d'Iceta durant la seva rèplica a la compareixença de Torra d'aquest dimecres al matí.

COMENTARIS (2)

Comentaris

Jordi L.J.  07 de Novembre de 2018

Vergonya!

Quina vergonya de president. Torni'ns el que és nostre i no jugui amb els nostres diners. Jo no el vull subvencionar ni a vostè ni al procés.

Un català emprenyat  07 de Novembre de 2018

Prou!

Miri, sr. Torra, que no PRESIDENT JA QUE NO L'HA VOTAT NINGÚ.Amb els seus diners faci el que vulgui , amb el dels funcionaris no jugui, són nostres i ja està bé que busqui excuses barates per no tornar-nos -els. Li repeteixo, ens els van fotre indegudament i a la resta de l'Estat, per molt que li desagradi , ja els han recuperat. La gent que depenem d'una nòmina, no com vostè, estem molt farts de la seva comèdia. Si no saben governar , convoquin noves eleccions , que el poble ja els col.locarà on es mereixen. Creu vostè que els diputats actuals i el pseudogovern s'estan guantyant el sou?
Abstenir-se monotemàtics del procés, aquí parlem del país , els seus funcionaris i el desgovern en que s'ha instal.lat la Generalitat actual.

Reportatges