Dimecres, 19 de Desembre de 2018

Torrent ajorna el ple d'investidura de Jordi Sànchez fins que el TEDH es pronunciï

El president del Parlament ha pres la decisió per "garantir els drets polítics de tots els diputats" i especialment els del candidat

10 de Març de 2018, per ACN
  • Pla mig del president del Parlament, Roger Torrent, en la reunió de la Mesa del 28 de febrer del 2018.

    ACN

El president del Parlament, Roger Torrent, ha ajornat el ple d'investidura del candidat Jordi Sànchez previst pel proper dilluns fins que el Tribunal Europeu de Drets Humans (TEDH) es pronunciï. Així ho ha anunciat la cambra catalana en un comunicat després que Torrent hagi mantingut diverses reunions aquesta tarda a la cambra catalana. Torrent ha pres aquesta decisió a l'espera que el TEDH resolgui la petició de mesures cautelars que la defensa de Sànchez ha anunciat que presentarà el proper dilluns, després que el Tribunal Suprem hagi denegat al número dos de JxCAT el seu alliberament i el permís per assistir al ple. Amb la decisió, el president del Parlament "reafirma la voluntat de garantir els drets polítics de tots els diputats, i especialment, del candidat a ser investit". El ple estava convocat per dilluns a les deu del matí. 

 

COMENTARIS (2)

Comentaris

Joan Huertas Juncosa  11 de Març de 2018

Això és.....

.....el millor que es podía fer. No pot ser que un jutge espanyol tingui més força que més de dos millons de votants. Cal esperar la sentència del TEDH.

Ganxet  10 de Març de 2018

Que

be, na cobrant I pasan dies, tot sigui pel poble jajajaj