Dilluns, 24 de Setembre de 2018

Torrent convoca el ple d'investidura de Sànchez per a divendres i insta el Suprem a garantir els seus drets polítics

El president del Parlament informa el tribunal sobre l'escrit de l'ONU

09 d'Abril de 2018, per ACN
  • Torrent, en l'últim ple al Parlament

    ACN

El president del Parlament, Roger Torrent, ha convocat el ple d'investidura de Jordi Sànchez per a divendres a les 10 del matí i ha instat el Tribunal Suprem a garantir els drets polítics del candidat. De fet, a través d'un escrit dirigit al Tribunal Suprem, Torrent l'informa de la resolució del Comitè de Drets Humans de les Nacions Unides del passat 23 de març que insta l'estat espanyol a prendre "totes les mesures necessàries per garantir els drets polítics" de Sànchez.

Per a Torrent, “la concessió de les mesures cautelars implica una obligació de resultat a tots els poders de l’Estat i exigeix que s’habilitin els mecanismes necessaris perquè el diputat Jordi Sànchez pugui sotmetre’s al debat d’investidura”.

A més, Torrent alerta que si el TS no dona compliment a la resolució de l'ONU, s'estaria produint un "dany irreparable als drets polítics" de Sànchez i l'estat espanyol estaria "incomplint" les seves obligacions internacionals.

COMENTARIS (1)

Comentaris

Ganxet  09 d'Abril de 2018

Nomes

ell te drets, els que no pensem com ells (els recordo que som majoria) no hem tenim cap? No imagino els soroll que farien si aquestos segons, haguessin guanyat las eleccions de debò, o sigui las del 21-12, no parlo de la botifarrada que varen montar el famós a tot el món 1de octubre que a tot el món mundial, se explica com exemple democràtic, dels demòcrates del univers