Dilluns, 21 de Maig de 2018

Uns 3.000 reusencs aniran a 'La Diada del Sí' amb els busos de Reus per la Independència

La venda de tiquets i marxandatge per anar a Barcelona segueix oberta aquest cap de setmana

09 de Setembre de 2017, per Marc Busquets
  • 3.000 persones es desplaçaran des de Reus a Barcelona per prendre part a 'La Diada del Sí'

    María Ramírez

Les entitats sobiranistes de la ciutat segueixen mobilitzant-se de cara a l'Onze de setembre. És el cas de Reus per la Independència, que a hores d'ara ja ha reunit unes 3.000 persones per desplaçar-se en autobus fins a Barcelona per sumar-se a 'La Diada del Sí'. Des de l'organització, Cori Torroja ha assenyalat a Reusdigital.cat que "la venda de tiquets i marxandatge, com ara les samarretes, seguirà oberta aquest cap de setmana".

Trams 408 i 409

Aquest dissabte, entre les 6 de la tarda i les 9 del vespre, els tiquets podran adquirir-se a la paradeta de la plaça de Prim.

És per això que es preveu que la xifra pugui encara veure's incrementada. "Podem encarregar més autobusos, no és cap problema", ha subratllat. Per ara, n'hi ha una cinquantena de confirmats. Torroja ha exposat que la gran majoria dels inscrits són reusencs, si bé "n'hi ha alguns de Castellvell i Almoster". Els participants en l'acte arribats del Baix Camp han estat situats als trams 408 i 409 de la formació (gairebé plens, segons el web d'Assemblea), en sentit Llobregat.

Des d'Òmnium Cultural s'ha avançat que aquest divendres 360.000 persones s'han inscrit a l'esdeveniment, i que uns 1.800 autobusos faran cap a Barcelona des d'arreu del país.

COMENTARIS (3)

Comentaris

M carme  11 de Setembre de 2017

Reusenca

Gràcies pels ànims ho aconseguirem!!!!

M carme  10 de Setembre de 2017

Reusenca

Vinga gràcies pels ànims!!!!!!

Ganxet botiflerot  09 de Setembre de 2017

en faltan......

en falten 97000....animo indepes que teniu una mica feina.

Reportatges