Cookie control
Dimarts, 07 de Juliol de 2020

CFA Escola Marta Mata, l’oportunitat de continuar aprenent

29 d'Octubre de 2013, per Montserrat Duch

Com a professora i com a regidora de Formació per la Integració de l'Ajuntament de Reus, estic convençuda que la formació és més necessària que mai en el context actual de crisi, en què trobar feina s’ha tornat una tasca complexa. Més enllà del benefici individual que suposa una bona formació, una ciutadania ben formada és el recurs que permet a una ciutat i a un país afrontar qualsevol repte. Per això, considero un esdeveniment important l'inici d'un nou curs del Centre de Formació d’Adults (CFA) Escola Marta Mata.

En aquest context, es fa més evident que l'aprenentatge és un camí sense fi per recórrer al llarg de tota la vida. I encara que en ocasions es pugui interrompre, es pot reprendre, continuar per un altre trencall o tornar cap enrere per recorre'l de nou.

Per facilitar el recorregut d’aquest camí, Reus compta amb l’Escola Marta Mata, que ofereix cursos d’iniciació a la informàtica, de cicle instrumental, de Graduat en Educació Secundària (GES), d’accés a cicles formatius de Grau Mitjà, de Grau Superior i d’accés a la universitat per a majors de 25 anys.

Una programació anual que dóna importància a les TIC i a les sortides didàctiques per tal d’aprofundir en els temes treballats a classe. I tot això es fa amb un seguiment i una atenció personalitzada de l’alumnat, la clau de l'èxit d'aquest centre municipal de formació d’adults.

Ara, per als més de tres-cents cinquanta alumnes matriculats, ha  començat un nou repte i uns objectius que cal assolir. Les satisfaccions seran moltes: nous coneixements i noves experiències, noves amistats;  sense oblidar que una bona formació millora la capacitat de respondre a les pròpies necessitats i a les d’un mercat laboral molt exigent.

Finalment, vull agrair públicament i donar suport ferm des de la Regidoria de Formació per la Integració de l'Ajuntament de Reus a l’equip de professionals de l’Escola Marta Mata, el centre que ens ofereix l’oportunitat de continuar aprenent.

Montserrat Duch és regidora de Formació per la Integració de l’Ajuntament de Reus.

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (1)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Comentaris

Josep  01 de Novembre de 2013

curiós

Ja és curiós que un partit que vol destrossar l'educació, doni lliçons de fer les coses. El PP és el responsable de la destrucció d'aquest camp.