Divendres, 22 de Febrer de 2019

Amb el juliol arriba la 'Música als barris' de Reus

S'han programat fins a set actuacions diverses arreu de la ciutat

03 de Juliol de 2018, per Redacció
  • Al Carrilet hi haurà havaneres

    Reusdigital.cat

Amb motiu de 'Reus, Ciutat de la Música 2018' s'han programat set concerts repartits per la ciutat en el marc del cicle 'Música als barris'. El primer serà aquest proper diumenge, 8 de juliol, amb diferents formacions de música tradicional, i tindrà lloc a la Urbanització Blancafort (carrer d'Anglaterra, 12), amb motiu de la 10a Mostra d'elements festius, un esdeveniment que començarà a dos quarts de 7 de la tarda.

El dia 13 de juliol, la música es traslladarà a Aigüesverds (carrer de les Palmeres), amb un concert d'havaneres, a partir de les 10 de la nit, i que protagonitzarà el grup Sopa de Peix. L'endemà, dissabte, 14 de juliol, a la mateixa hora, el barri del Carrilet (a l'avinguda del Carrilet) tornarà a escoltar havaneres, en aquesta ocasió amb el grup Sons de Mar.

La música tradicional tornarà a ser protagonista del cicle 'Música als barris' amb la participació a la processó de la Mare de Déu del Carme, al barri del Carme (carrer Alt del Carme), el dia 16 de juliol, a les 7 de la tarda. El dia 21 de juliol, a les 8 del vespre, la música arribarà al Mas Carpa (a la plaça de Josep Maria Carreras i Dexeus), amb la formació Sax Ars Band, que oferirà un concert de jazz i swing.

Els dos darrers concerts seran el darrer cap de setmana de juliol i estaran protagonitzats per la rumba. Per un costat, el dia 30 de juliol, a les 2 del migdia, al barri del Santuari (parc del Trenet), es farà un concert amb el grup La Klave i, més tard, a les 10 de la nit, el barri Juroca (al carrer d'Astorga) podrà escoltar la formació Els Xatus.

COMENTARIS (0)

Reportatges