Dimecres, 17 d'Octubre de 2018

A la venda les entrades per al concert de Rodrigo Leao a Reus

El compositor portuguès oferirà al Teatre Fortuny temes musicals de quan era membre de Madredeus

12 de Juny de 2018, per Redacció
  • El compositor portuguès Rodrigo Leao actuarà el desembre a Reus

     

Des del 18 de juny són a la venda les entrades per al concert ‘Instrumental- O Ensaio, que oferirà el compositor portugués Rodrigo Leao, el dissabte, 15 de desembre, a les 9 del vespre, al Teatre Fortuny.

Les entrades, amb preus de 30, 20 i 10 euros, es poden adquirir a través del web i la taquilla del Teatre Fortuny. L'horari de venda de taquilla és d’11 del matí a 1 del migdia, i de 6 de la tarda a les 8 del vespre.  

La celebració dels 25 anys de carrera professional en solitari de Rodrigo Leao, inclou la producció escènica ‘Instrumental- O Ensaio’, centrada en les composicions instrumentals que defineixen el seu estil personal.

El concert presentarà una formació de cinc músics, que interpretaran temes instrumentals basats en els 25 anys de la carrera de Leao com a solista, a més d’algunes peces que el portuguès va crear quan era membre de Madredeus.

L’espectacle ‘Instrumenta- O Ensaio’, que compta també amb projeccions de vídeo, representa l'estrena de noves composicions presentades en versions instrumentals inacabades. ‘Instrumental- O Ensaio’ serveix de presentació, assaig i prova per a aquests nous títols que poden aparèixer en el proper disc de Leao, que actualment s'està preparant i que es publicarà a finals de 2018.

El concert de Rodrigo Leao a Reus està organitzat per Reusdigital.cat, amb motiu del seu 10è aniversari.  

 

COMENTARIS (0)