Dimarts, 23 d'Octubre de 2018

Bombers i Mossos tindran l'entrada gratuïta al Saló Eròtic de Barcelona

Com a mostra d'agraïment 'per protegir el poble davant la repressió de l'Estat' per l'1-O

02 d'Octubre de 2017, per Redacció
  • Imatge d'arxiu del SEB 2016

    Fabián Acidres

L'organització del Saló Eròtic de Barcelona (SEB), cita que enguany arriba a la seva 25a edició, s'ha solidaritzat amb els Bombers i els Mossos que aquest passat diumenge han vetllat "per la protecció del poble" i com a "mostra d'humil gratitud" convidarà els integrants d'ambdós cossos a accedir de franc a l'esdeveniment, que s'ha de dur a terme entre el 5 i el 8 d'octubre al pavelló de la Vall d'Hebrón. "Estarem encantats de rebre’ls i celebrar, un cop més, la llibertat. Mentre puguem", s'ha fet constar a través d'un comunicat de premsa. 

La llibertat, 'base de tota convivència'

Dies enrere, el SEB ja es va posicionar a favor del dret a decidir amb el clip 'Normal'. Des del Saló, s'ha apuntat, "sempre hem defensat i sempre defensarem la llibertat com a base de tota convivència i com a ideal a perseguir". "Per això sempre ens posicionarem a favor dels qui la defensen, com tots aquells voluntaris, membres d’entitats i ciutadans de totes les edats i condicions que per l'1-O van prendre els carrers per oposar-se a la repressió i protegir els seus drets", s'ha afegit al text.  

"No podem ni volem deixar d’expressar la més profunda repulsa i fer una condemna sense pal·liatius als mètodes utilitzats per l’Estat per reprimir la població durant la celebració del referèndum", s'ha subratllat des del SEB. El certamen, dedicat al cinema eròtic, compta amb la reusenca d'adopció Bibian Norai com a directora artística.

COMENTARIS (0)