Diumenge, 18 de Novembre de 2018

Dos joves reben una beca del consistori cambrilenc per fer un curt

'Ataraxia', que té prevista l'estrena a la primavera, és un projecte de Daniel Bernús i Pablo Perales

12 de Febrer de 2018, per Redacció
  • Detall del cartell del curt 'Ataraxia', que ha estat becat

    Cedida

Dos estudiants de fotografia i cinema han rebut una beca del departament de Joventut de l’Ajuntament de Cambrils per gravar "un curtmetratge de crítica social", segons han exposat aquest dilluns fonts municipals. Són dos dels joves "emprenedors i creatius a qui Joventut dóna suport a través de les beques a grups de joves no formals i les subvencions a entitats a juvenils", s'ha subratllat des del consistori.

Estrena primaveral

Daniel Bernús i Pablo Perales, de 18 anys, fa més d’un any que treballen en el projecte 'Ataraxia'. La seva intenció, s'ha exposat, "és transmetre als espectadors i espectadores missatges relacionats amb problemàtiques com el consum de drogues o la violència de gènere".

“Vivim envoltats de coses que ens pertorben, desitjos innecessaris i plaers purament banals", han afirmat els creadors, que han afegit que "mitjançant el significat que transmet la paraula Ataraxia volem que l'espectador canviï de punt de vista sobre allò que ens pertorba i allò que no".

A través de la música i la dansa, aquest curtmetratge vol endinsar el públic "en un ambient hostil i desconegut, on els actors i actrius lluitaran per seguir endavant amb les seves vides i prendre consciència dels seus actes". El curtmetratge

'Ataraxia' té previst la seva estrena als voltants de la primavera, i està destinat al públic adult, sense oblidar als joves ja que, segons els seus creadors, “en aquesta edat som molt susceptibles i ens movem molt per impulsos que moltes vegades només ens porten a prendre decisions errònies”.

COMENTARIS (0)