Divendres, 22 de Febrer de 2019

El Cap de setmana Diatònic de Mont-roig fa escala a Reus amb motiu de la 'Ciutat de la música'

Aquest divendres hi haurà una cercavila i un concert a la plaça de Prim

05 de Juliol de 2018, per Redacció
  • Imatge d'arxiu d'un grup de músics participants en un anterior Cap de setmana Diatònic

    Reusdigital.cat

La commemoració de 'Reus, Ciutat de la Música 2018' ha fet que aquest divendres tingui lloc a la ciutat la primera activitat del Cap de setmana Diatònic, que té lloc des de fa 12 anys a la població de Mont-roig del Camp.

Gràcies a l'acord amb l'organització del certamen, aquest 6 de juliol tindrà lloc, a partir de les 6 de la tarda, una cercavila d'acordions pels carrers del centre de Reus i, més tard, a partir de les 7, es farà un concert de Cati Plana & Pau Puig a la plaça de Prim.

El 12è Cap de Setmana Diatònic tindrà lloc a partir del dijous 12 de juliol i fins al diumenge 15 de juliol en diferents indrets de Mont-roig del Camp. Les activitats són bàsicament concerts, des dels alumnes del propi certamen, a Carles Belda i Guillem Anguera o també el grup la Fenya Rai!. Destaca com a cap de cartell un concert del grup escocès Paddy Callaghan Trio, que tindrà lloc el dissabte 14 de juliol, a dos quarts d'11 de la nit, a l'Ermita.

Organitzen el Cap de Setmana Diatònic l'Associació de Veïns Muntanya Roja de Mont-roig, Quart Minvant i Cap de Setmana Diatònic, i enguany han comptat amb la col·laboració de l'Ajuntament de Mont-roig i l'Ajuntament de Reus, amb motiu de la celebració Reus Ciutat de la Música 2018, el Patronat Mare de Déu de la Roca, Vermuts Miró i Espremedora Comunicació Visual.

COMENTARIS (0)

Reportatges