Divendres, 14 de Desembre de 2018

El cicle ‘Women on fire’ de Tarragona projectarà la pel·lícula ‘Rara’

El visionat serà aquest dimarts, a les 20h, a l’Auditori CaixaForum

13 de Novembre de 2017, per
  • Imatge de la pel·lícula 'Rara' que es projectarà en el marc del cicle 'Women on fire'

    Cedida

El cicle ‘Women on fire’, el cicle de cinema que el Festival REC –setmanes abans de l’edició d’aquest 2017- projecta l’Auditori CaixaForum de Tarragona, acull la seva segona proposta aquest dimarts, 14 de novembre, a les 20h, sota el nom de ‘Rara’.

Que t’agradin els nois, o potser pensar que són estúpids; ser molt pròxima amb la teva millor amiga i, així i tot, no explicar els teus secrets. Tenir problemes a l’escola i uns pares avorrits. Aquest és el tipus de problemes als quals s’enfronta una nena de 13 anys. Per la Sara, aquestes dificultats no tenen res a veure amb el fet que la seva mare visqui amb una altra dona encara que el seu pare no pensi el mateix. Aquests són els gran temes que tracta la pel·lícula ‘Rara’, un llargmetratge de Pepa San Martín que mostra la pressió que pateix una família feliç que no viu subjecte a la norma a través dels dies en què la Sara es fa cran i conscient de la intolerància del seu entorn. Es tracta d’un film –guardonat com a Millor Pel·lícula Generation a Berline 2016 i guardonada amb Horizontes Latinos al Festival de San Sebastián 2016- que aconsegueix una aproximació realment emotiva, alhora que retrata als supervivents de l’homofòbia. La proposta compta amb el guió de San Martín i d’Alicia Scherson i amb Julia Lübbert i Emilia Ossandón dins del repartiment.

La propera projecció serà ja el 23 de novembre amb la pel·lícula ‘Chavela’ on, la carismàtica figura de Chavela Vargas i les seves apassionades composicions són el centre d’aquest documental, imperdible per als amants de la cantant i de les bones històries.

COMENTARIS (0)

Reportatges