Divendres, 22 de Febrer de 2019

El Trio Blanchard guanya el Concurs de Música de cambra Higini Anglès

La formació s'endú el triomf en la categoria superior del certamen

16 d'Abril de 2018, per Redacció
  • Una imatge del Trio Blanchard

    Cedida

El 13è concurs de música de cambra Higini Anglès s'ha tancat aquest passat diumenge al Conservatori de música de la Diputació a Reus, després d'un cap de setmana d'interpretacions a càrrec d'un total de 34 formacions de joves alumnes de música vinguts d'arreu del país i l'Estat.

El grup guanyador de la categoria superior ha estat el Trio Blanchard, integrat per Xavier Gullón (clarinet), Paula Sánchez (violoncel) i Alba Llorach (piano). El certamen ha celebrat la seva 13a edició, reunint el jove talent musical en un dels concursos de música de cambra de referència del país. A més de la participació d'agrupacions procedents de les comarques tarragonines, el concurs ha comptat amb la presència de formacions de la demarcació de Barcelona, Lleida, Girona i també del País Valencià i el País Basc.

Els guanyadors de la categoria superior han estat guardonats amb un premi en metàl·lic de 1.400 euros i la possibilitat de realitzar dos concerts remunerats, un dins del cicle Joves&Clàssica Nous Valors que organitza Joventuts Musicals de Barcelona, i un altre Conservatori de Música de la Diputació a Reus.

Les actuacions de les diferents formacions van tenir lloc dissabte i diumenge a l'Auditori Higini Anglès del Conservatori de Musica a Reus.

COMENTARIS (0)

Reportatges