Diumenge, 22 d'Abril de 2018

Els pianistes de Serrat, en concert a l’Auditori Josep Carreras

Ricard Miralles i Josep Mas "Kitflus" presenten 'Les cançons de Serrat sense Serrat' aquest divendres a l'Auditori de Vila-seca

14 de Juny de 2017, per Redacció
  • Serrat amb Ricard Miralles i 'Kitflus'

    Cedida

El proper divendres 16 de juny acaba la temporada de primavera de l’Auditori Josep Carreras amb un gran concert que s’iniciarà a les 21.30 h. 'Les cançons de Serrat sense Serrat' posarà punt i final a la temporada amb els músics Ricard Miralles i Josep Mas 'Kitflus'.

El projecte d’aquest concert, va néixer durant una pausa en les proves de so d'un dels concerts de Joan Manuel Serrat. Ricard Miralles va començar amb el piano una improvisació amb el tema Mediterráneo i Josep Mas "Kitflus", des de els teclats, el va seguir amb una variació jazzística; tots dos van continuar improvisant diferents versions del mateix tema que va acabar amb l'aplaudiment unànime de la resta de músics, tècnics i del propi Serrat. No és sorprenent que succeís aquest fet perquè estem parlant de dos dels músics més importants del nostre país, Ricard Miralles i Josep Mas "Kitflus".
Dos pianos cara a cara, dos mestres del jazz i la improvisació que ens faran vibrar amb les noves versions d'un cançoner conegut per tots.

Temes com 'Cançó de matinada', 'Mediterráneo', 'Pare' 'No hago otra cosa que pensar en ti', 'Paraules d’amor' i 'Hoy puede ser un gran día' entre d’altres, ens transportaran de la mà i la inspiració de Ricard Miralles i Josep Mas "Kitflus” pel univers musical de Serrat en un concert únic i irrepetible.

Les entrades es troben a la venta a través del web www.auditorijosepcarreras.cat. També es poden comprar al vestíbul de l’Auditori des d’una hora abans de l’inici del concert i amb antelació a la secretaria del Conservatori.

COMENTARIS (0)