Dimecres, 16 de Gener de 2019

FiraReus acull un festival musical de tributs internacionals

El certamen també acollirà la ‘Fira de la Música’ i un conjunt d’activitats paral·leles dirigides a tots els públics

17 de Maig de 2018, per Redacció
  • Actuació de Donna Marie

    Cedida

FiraReus acollirà un festival musical dedicat a tributs internacionals. Es tracta de l'Infinit, que tindrà lloc els dies 7,8,9 i 10 de setembre a les seves instal·lacions. El certamen reunirà artistes internacionals i estatals que homenatjaran les bandes més emblemàtiques de la música popular i comercial les darreres dècades de la història. Concretament, els concerts programats recorreran alguns dels principals noms que han marcat la dècada dels 60 fins a l’actualitat i molts dels tributs que integraran aquesta primera edició d’Infinit han rebut el reconeixement d’alguns dels premis internacionals més importants, com els National Tribute Awards del Regne Unit.

Una de les primeres confirmacions és l’artista del Regne Unit Donna Marie, aclamada com a millor artista tribut a Lady Gaga. El seu espectacle 'Donna Marie as Lady Gaga' ha guanyat el National Tribute Music Awards els anys 2013, 2016 i 2017.

El festival tindrà caràcter diürn, de les 12 del matí a les 12 de la nit, i els concerts a l’auditori exterior de firaReus estaran acompanyats d’una oferta d’activitats paral·leles amb la música com a eix central. La primera d’elles és l’organització de la Fira de la Música. També s’organitzaran jornades divulgatives, audiovisuals i actuacions de grups locals, infantils i discjòqueis.

Infinit neix amb l'objectiu de ser un referent per als aficionats de la música sense excloure cap dels gèneres musicals que han marcat les darreres generacions. També vol dotar a Reus d’un festival de gran format i obert a tots els públics perquè es converteixi en un referent del sud d’Europa. En aquests moments, l’organització està acabant de tancar les actuacions i altres detalls que es donaran a conèixer ben aviat.

COMENTARIS (0)

Reportatges