Dissabte, 23 de Març de 2019

Gira de l’Històric Raluy per la Costa Daurada

La companyia de circ començarà les actuacions demà a Coma-ruga

05 de Juliol de 2017, per Carina Filella/ El Punt Avui
  • El pallasso rus Val de Fun, un dels protagonistes de l'espectacle 'Fortius', del circ Històric Raluy

    Cedida

El circ Històric Raluy començarà aquest dijous una gira de dos mesos per la Costa Daurada per presentar 'Fortius', el nou espectacle de la companyia, en el qual participen 20 artistes de cinc països. El debut serà a Coma-ruga, on s’estarà fins al 16 de juliol. La gira continuarà pels municipis de Torredembarra, on la companyia actuarà durant tres setmanes (del 20 de juliol al 15 d’agost, al costat de l’estació de Renfe), i a Cambrils (del 18 al 27 d’agost, al parc del Pinaret). A partir del desembre, el mateix espectacle farà temporada a Barcelona.

Un dels artistes estel·lars de l’espectacle és 'Val de Fun' (Valeriy Serebryakov), un pallasso rus que durant la gira per la Costa Daurada presentarà tres entrades còmiques. L’artista ha actuat en importants circs de Rússia i els Estats Units i en els festivals internacionals de Circ de Montecarlo (2009) i de Pallassos de Cornellà Memorial Charlie Rivel (2010).

Els espectadors també podran veure el número d’icaris (acrobàcies) de les germanes Jillian i Kimberley Giribaldi Raluy abans que la parella viatgi a França per formar part del nou espectacle del prestigiós 'Cirque d’Hiver de París'.

En el muntatge Fortius, presentat per Carlos Raluy, es podran veure molts altres números: equilibrisme i contorsió (Quincy Azzario), cintes aèries (Loretta i Daniel), L’home fort (Artur Robin), acrobàcies mà a mà (Zoltan & Gergley), pallassos (Globó i Fancis Raluy Bilin), malabars (William Giribaldi) i hula-hoops (Rosa Raluy).

COMENTARIS (0)

Reportatges