Dimarts, 26 de Març de 2019

Howard Blake honora Catalunya amb l'estrena 'La Meva Terra' a Montblanc

El compositor britànic musica un poema de Jaume Comas i desitja que la situació política catalana es resolgui pacíficament

06 de Gener de 2019, per ACN
 • La formació Liverpool String Quartet, la soprano Ana Puche i la flautista Nèlia Sanxis en el recital de Howard Blake celebrat a Montblanc.

  ACN

 • El compositor britànic, Howard Blake, acompanyat dels organitzadors i autoritats locals en el concert celebrat a Montblanc dedicat a Catalunya.

  ACN

 • Pla mitjà de la formació Liverpool String Quartet, la soprano Ana Puche en el recital de Howard Blake celebrat a Montblanc.

  ACN

 • La formació Liverpool String Quartet, la soprano Ana Puche en el recital de Howard Blake celebrat a Montblanc.

  ACN

 • L'actor Jaume Comas recitant un poema en el concert del compositor Howard Blake dedicat a Catalunya i celebrat a Montblanc.

   

El compositor britànic Howard Blake ha honorat Catalunya amb l'estrena de la peça 'La Meva Terra', un poema de l'actor Jaume Comas, interpretat aquest diumenge a l'església de Santa Maria de Montblanc (Conca de Barberà). "Crec que és una bona manera d'unir-me amb Catalunya", ha afirmat Blake.

"Sóc compositor, no polític però desitjo que la situació millori i trobin una solució als vostres problemes pacíficament", ha subratllat. En el recital hi ha actuat la formació Liverpool String Quartet, la soprano Ana Puche i la flautista Nèlia Sanxis.

El concert tanca la celebració del vuitantè aniversari del britànic després d'una minigira de tres concerts a Catalunya i molts més arreu.

Feu clic sobre qualsevol fotografia per iniciar el passi de diapositives

Howard Blake Montblanc Opera La Meva Terra Diari Reus Digital
Howard Blake Montblanc Opera La Meva Terra Diari Reus Digital
Howard Blake Montblanc Opera La Meva Terra Diari Reus Digital
Howard Blake Montblanc Opera La Meva Terra Diari Reus Digital
COMENTARIS (0)