Dijous, 18 d'Octubre de 2018

La directora Carla Simón protagonitza la primera Sessió Vermut del REC

El festival de cinema REC 2017 acull ‘Estiu 1993’ i la seva directora, Carla Simón, en la primera Sessió Vermut al Teatret del Serrallo

04 de Desembre de 2017, per Infocamp.cat
  • La directora de la pel·lícula 'Estiu 1993', Carla Simón, ahir, al Teatret del Serrallo de Tarragona

    Cedida

El Teatret del Serrallo ha estrenat, aquest diumenge, la primera de les Sessions Vermut del Festival REC 2017. Pocs dies abans de l’estrena oficial del festival, prevista pel pròxim dimarts 5 de desembre, el Teatret del Serrallo ja ha acollit la primera de les trobades del públic amb aquest nou espai, que permet combinar algunes de les propostes cinematogràfiques d’èxit amb un marc incomparable com és el del barri de pescadors de Tarragona.

En aquesta primera sessió, els assistents han pogut gaudir del llargmetratge, ‘Estiu1993’, una pel·lícula dirigida per Carla Simón que ja estat seleccionada per a la 90a edició dels Premis Oscar per representar l'estat espanyol en la categoria de Millor pel·lícula de parla no anglesa.

A més a més, el film ha estat guardonat premi com a millor òpera prima a la 67a edició del Festival de Berlín i el gran premi de la secció Generation Kplus del mateix certamen, Biznaga de Oro del Festival de Màlaga, millor pel·lícula Cannes Écrans Juniors, millor direcció del Festival de Cinema de Buenos Aires i el guardó al millor llargmetratge i nova crítica en el 10è Festival Internacional de Cinema en Català (FIC-CAT).

“És una gran sort poder presentar aquest film al Festival REC i tenir l’ocasió de poder interactuar directament amb el públic”, sosté la directora Carla Simón, que aquest migdia ha estat a Tarragona per a presentar el seu film i ha contestat a les preguntes d’un públic que s’ha interessat pel conjunt del llargmetratge i, en especial per la tasca de direcció dels actors infantils que suporten el pes de gran part de l’argument.

Les pròximes sessions de les Sessions Vermut al Teatret del Serrallo inclouran les pel·lícules ‘Anchor & Hope/ Terra Ferma' (dimecres 6 de desembre) de Carles Marqués-Marcet (’10.000 KM’) -que visitarà el festival i respondrà a les preguntes dels assistents- ‘Rara’ (divendres 8 de desembre), ‘LeSemeur' (La dona que sabia llegir) (dissabte 9 de desembre) i ‘Chavela’ (diumenge 10 de desembre). Totes les sessions començaran a les 12h.

 

COMENTARIS (0)