Dimecres, 20 de Juny de 2018

La Jove Orquestra Simfònica de la Diputació inicia a Prat de Comte la seva estada anual

Una seixantena de joves músics dels tres conservatoris de la Diputació conviuen i comparteixen sessions de treball abans de les actuacions

10 de Juliol de 2017, per Redacció
  • Imatge de l'estada

    Cedida

La Jove Orquestra Simfònica de la Diputació de Tarragona ha iniciat aquest dilluns la seva tretzena estada de convivència, que culminarà amb tres concerts gratuïts a Reus, Tarragona i Tortosa els dies 15, 16 i 17 de juliol, respectivament.

Una seixantena d'alumnes dels conservatoris de la Diputació a Tarragona, Reus i Tortosa participen en aquest projecte pedagògic que durant una setmana treballa i viu la música de manera conjunta. L'estada té lloc des d'aquest dilluns, 10 de juliol i fins el dia 15, a l'alberg Ca la Jepa de Prat de Comte. La iniciativa permet als alumnes assajar i treballar coordinadament per poder formar una agrupació excepcional per les seves dimensions i nivell, preparar un repertori rellevant i actuar davant del públic sota la batuta d'un reconegut director. En aquesta ocasió, el director convidat a l'estada i encarregat de dirigir els concerts és Cristóbal Soler. El treball preparatori amb l'alumnat està organitzat i coordinat per professors dels tres conservatoris.

Els concerts de la Jove Orquestra Simfònica de la Diputació de Tarragona tindran lloc els dies 15, 16 o 17 de juliol al Teatre Bartrina de Reus, a l'Auditori Diputació de Tarragona i al Teatre Felip Pedrell de Tortosa. Totes les actuacions tindran caràcter gratuït i començaran a les 7 de la tarda. 

COMENTARIS (0)

Reportatges