Dijous, 21 de Juny de 2018

La Sala Japan obre portes aquest divendres a la nit

Els promotors inauguren l'espai amb un parell de sessions musicals gratuïtes

08 de Setembre de 2017, per Redacció
  • La Sala Japan es troba al passeig Mata de Reus

    Cedida

Reus compta des d'aquest cap de setmana amb una nova sala de concerts per complementar la seva oferta musical en directe. Els responsables de l'equipament (que també lideren la Sala Zero de Tarragona) han preparat un festival inaugural del local, situat al passeig Mata de la capital del Baix Camp (on fins ara s'hi trobava el Mític). El públic gaudirà, de franc, d'un parell de jornades que tindran lloc les nits d'aquest divendres i dissabte amb protagonistes com The Krav Maga, Mueran Humanos i una sessió DJ del líder de Los Sencillos, Miqui Puig. Un dels impulsors d'aquest nou projecte, Àngel Lopera, ha apuntat al programa 'Carrer Major, que s'emet a LANOVA Ràdio, que l'obertura de l'espai "és un repte".

'Una sala amb personalitat'

"Els últims dies hem anat a contrarellotge, sempre és així, però que ningú dubti que divendres gaudirem de la sala en les millors condicions", ha subratllat el promotor. "Reus està experimentant una evolució molt positiva, en l'oci nocturn. S'estan fent moltes coses i molt ben fetes, però en el camp de la música en directe vam detectar que hi havia un buit i espai per créixer", exposa Lopera. D'alguna manera, per tant, la Sala Japan ha nascut "per complementar l'oferta de la ciutat. El promotor ha indicat que la sala reusenca seguirà "la filosofia de la Sala Zero tarragonina", sense que això la converteixi "en una franquícia". "Volem que tingui la seva pròpia personalitat", ha detallat.

A 'Carrer Major', a més, Lopera ha revelat el motiu pel qual s'ha batejat la sala amb aquest nom. "No té tant a veure amb el país, que he visitat i que m'encanta, com amb una banda dels 80, no gaire coneguda però que a nosaltres sempre ens ha agradat molt". "És el nostre homenatge al grup", ha aclarit. Lopera ha explicat que la troballa del local no ha estat complicada. "Fa un parell d'anys que estàvem en converses amb la gent del Mític, que buscaven altres projectes, i fruit de la bona relació que sempre hem tingut l'entesa ha estat bona", diu. Per tot plegat, "la Sala Japan és aquí per consolidar-se i per sumar", en paraules de Lopera.

Les dues sessions del festival inaugural començaran a les 10 de la nit. Podeu recuperar l'entrevista a Lopera al programa 'Carrer Major' a l'apartat inferior:

COMENTARIS (0)

Reportatges