Dimarts, 26 de Març de 2019

La tarragonina Arola Editors presenta una quarantena de novetats per Sant Jordi

L’assaig ‘Hereus de Tàrraco. Tarragona Patrimoni Mundial’ es troba entre els títols locals més destacats

12 d'Abril de 2018, per ACN
  • Fotografia de família d'alguns dels autors que presenten novetats amb Arola Editors, durant una trobada literària a Tarragona

    ACN

L’editorial tarragonina Arola Editors, que enguany celebra el seu vintè aniversari, presenta una quarantena de novetats per Sant Jordi. L’assaig ‘Hereus de Tàrraco. Tarragona Patrimoni Mundial’, de Joaquín Ruiz de Arbulo, Ricardo Mar, José Alejandro Beltrán-Caballero i Ferran Gris, es troba entre els títols locals més destacats. El responsable de l’editorial, Alfred Arola, s’ha mostrat optimista de cara a la diada d’enguany i ha confiat que es confirmarà la percepció de “remuntada” que tenen a dia d’avui, malgrat que el futur és “incert” i les incògnites sobre quines seran les obres més exitoses es mantindran fins al darrer moment.

Durant un acte literari celebrat aquest dimecres a Tarragona, l’editorial ha guardonat l’escriptora i dramaturga Lluïsa Cunillé amb el premi ‘Enlaira 2018’ en reconeixement a la seva trajectòria literària en català. Així mateix, el premi ‘Vuela la Cometa’, de Cuanto te quiero Ediciones, ha recaigut en la novel·la ‘Satélites’, d’Almudena López Molina. L’escriptora sevillana ha rebut el guardó de mans de Luis Goytisolo.

COMENTARIS (0)