Divendres, 20 de Juliol de 2018

'L'Agulla' analitza la Diada de Firagost

El programa parla amb representants de les dues colles castellers de Valls

04 d'Agost de 2017, per Redacció
  • Imatge de la tertúlia de 'L'Agulla' dedicada a Firagost

    Cedida

'L'Agulla', el programa d'informació castellera de LANOVA Ràdio, ha analitzat aquest divendres la Diada de Firagost de Valls amb dos dels seus protagonistes, Carles Herèdia de la Colla Joves Xiquets de Valls i Jordi Mateu, cap de pinyes de la Colla Vella dels Xiquets de Valls. Herèdia ha assegurat que hi ha satisfacció entre els vermells per la diada de dimecres passat, "però tampoc hi ha eufòria perquè falten moltes coses i el més important és fer el pas als gammes extra".

Els qui no van sortir contents van ser els rosats. Mateu veu "punts positius i negatius en l'actuació". Negatiu és el fet "d'haver sortit amb només dos castells de plaça i haver desmuntat dues vegades el 4 de 9 sense folre" i positiu el 5 de 9 folrat i el pilar, ha manifestat el de la Colla Vella.

L'espai casteller també ha fet la prèvia del cap de setmana, destacant la diada de la Festa Major de Llorenç del Penedès on hi actuen la Colla Jove Xiquets de Tarragona, la Colla Joves Xiquets de Valls i els Nens del Vendrell. Les tres formacions volen portar, com a mínim, un castell de 9.

Podeu escoltar el programa sencer en aquest enllaç:

 

Podeu mirar la tertúlia del programa en aquest enllaç:

 

COMENTARIS (0)

Reportatges