Dissabte, 15 de Desembre de 2018

L'Agulla finalitza la temporada conversant amb dos periodistes castellers

Al llarg de 24 programes hi han participat una quarantena de convidats i s'ha apostat pels continguts audiovisuals

11 de Novembre de 2017, per Redacció
  • Després de gairebé sis mesos L'Agulla finalitza la temporada

    Cedida

'L'Agulla', el programa setmanal d'informació castellera de LANOVA Ràdio, ha finalitzat la temporada aquest passat divendres. Ho ha fet conversant amb els periodistes castellers Àlex Alonso de Tac12 i Toni Comas de la Xarxa de Comunicació Local.

Amb Alonso s'ha repassat la temporada de les colles del Camp de Tarragona. El periodista ha apuntat que "no ha sigut el festival de les temporades passades", culpant, a vegades, a "fets extracastellers" com el debat sobre els drets televisius, els atemptats del mes d'agost o la situació política actual. Preguntat per castells inèdits com el 9d9f o el 3d9, Toni Comas ha afirmat que "no els descarta" per l'any vinent, tenint en compte que és l'any del Concurs a Tarragona, considerat l'espectacle casteller més gran del món.

Aposta pels continguts audiovisuals

L'espai casteller ha posat punt final avui a la tercera temporada als micròfons de LANOVA Ràdio. L'equip format per Arnau Martínez, Montse Pinel i Martí Castillejo va començar la programació al passat mes de juny i al llarg de 24 programes han passat més d'una quarantena de convidats, donant veu a totes les colles del Camp de Tarragona, a periodistes i a altres perfils relacionats en el món dels castellers com ara els fisioterapeutes. A més, enguany han apostat pels continguts audiovisuals oferint les tertúlies i les entrevistes en format vídeo al seu canal de YouTube.

Recupereu la tertúlia en l'apartat inferior:

 

COMENTARIS (0)

Reportatges