Divendres, 22 de Març de 2019

L’auditori-teatre Sala Santa Llúcia presenta la programació cultural de setembre

L’equipament acollirà una actuació de música lírica i diverses representacions teatrals

08 d'Agost de 2018, per Redacció
  • Interior de la Sala Santa Llúcia.

    Cedida

L’auditori-teatre Sala Santa Llúcia, que pertany a la Germandat de Sant Isidre i Santa Llúcia de Reus, ha presentat la programació cultural prevista per al pròxim mes de setembre. L’equipament acollirà, al llarg d’aquest període, una actuació de música lírica i diverses representacions teatrals.

Les activitats s’iniciaran el diumenge 9 de setembre, a les 8 de la tarda, amb l’obra de teatre ‘La quarta via’, de la companyia T-Atracto Teatre, que fa referència al procés polític en el qual està immers Catalunya. El grup de teatre tarragoní Torralba Teatre seran els següents a trepitjar l’escenari de la Sala Santa Llúcia, amb ‘Anda mi madre’, una versió d’una obra de Juan José Alonso Millán que reflexiona sobre com tractem les persones grans. El diumenge 23 de setembre serà el torn de la música, amb una gala lírica a càrrec del duet ‘Les nostres cançons’, amb la soprano Miracle Seguí i el tenor Josep A. González, acompanyats al piano per Josep Mateu, en un recital amb fragments de sarsuela, òpera i cançó catalana. Per últim, la Sala Santa Llúcia clourà la programació de setembre amb la representació teatral ‘Hong Kong – Haddog’, de la companyia la Verdaz, una peça dramatúrgica en la qual apareix l’heroi d’Hergé, en Tintín.

A banda d’adquirir les entrades per mitjà de la taquilla, amb horari des de dos quarts de 6 de la tarda fins a dos quarts de 8 de la tarda els dimecres, dijous i divendres, així com una hora abans del dia de la representació, també es poden comprar les entrades via internet, sense recàrrec, a través del web de la Sala Santa Llúcia.

COMENTARIS (0)

Reportatges