Dissabte, 23 de Març de 2019

Les entrades anticipades per al REC 2018 ja són disponibles

Els abonaments a preus especials es poden adquirir des d'aquest dimecres i fins al 17 de novembre

07 de Novembre de 2018, per Redacció
  • Un dels punts de venda és la botiga de discos Shiva

    Cedida

Les entrades anticipades a preu reduït per al REC 2018 de Tarragona es podran adquirir a partir d'aquest dimecres i fins al 17 de novembre. El festival se celebrarà de l'1 al 9 de desembre a Tarragona. Els abonaments es vendran als punts de venda habituals, tals com Shiva Music (al carrer del Cos del Bou, 15), El Lloro (Governador González, 18) i al Cafè Restaurant la Cantonada (Fortuny, 23).

Els preus de l'abonament per veure tres films serà de 12 euros. Per veure'n cinc, 18, i per poder-ne veure vuit, 25. Després del termini establert, es podran adquirir els abonaments de cinc films per 25 euros. Durant el festival es vendran les entrades individuals a 6 euros, tot i que es farà un descompte per aquells que presentin el Carnet Jove o el carnet del Club TR3SC. Per a aquestes persones les entrades tindran un preu de 5 euros. Per a les sessions familiars, els tiquets costaran 6 euros per a un adult i un infant.

A banda dels punts de venda físics, les entrades al REC 2018 també es podran comprar a la web d'Atrápalo (www.atraplo.com) o a les taquilles el mateix dia de les projeccions. En aquest cas, serà fins a mitja hora abans de l'inici de la pel·lícula.

COMENTARIS (0)

Reportatges