Dilluns, 21 de Gener de 2019

Les obres dels pintors de la Baronia d’Escornalbou tornen al castell

La mostra aplega els treballs de 19 artistes i podrà veure's fins al 10 de juny

14 de Maig de 2018, per Redacció
  • La mostra es du a terme al Castell Monestir d'Escornalbou

    Cedida

El Castell Monestir de Sant Miquel d’Escornalbou és de nou el punt de trobada dels pintors i pintores de la Baronia d’Escornalbou. Aquest passat cap de setmana s’ha inaugurat en aquest recinte històric una nova exposició d’aquest col·lectiu d’artistes que es van unir en un sol projecte amb l’objectiu de donar a conèixer la seva obra i l’àrea geogràfica que els representa.

Els integrants del col·lectiu artístic, que coordina la professora Elena Oundjian, està integrat per persones residents als municipis que formen la Baronia: Riudecanyes, Vilanova d’Escornalbou, Duesaigües, l’Argentera i Colldejou

Gràcies a les classes que fan, i després de diverses exposicions als municipis que integren la Baronia, tots han anat aprenent les diferents tècniques i les mostres que fan evidencien l’aprenentatge, s'ha destacat des de l'organització de la mostra. L’exposició del Castell Monestir de Sant Miquel d’Escornalbou, que aplega obres de 19 artistes, es podrà visitar fins al proper 10 de juny.

En aquesta mostra hi col·laboren els ajuntaments de Riudecanyes, Vilanova d’Escornalbou, l’Argentera i Duesaigües. L’any passat, els artistes ja van exposar les seves creacions al Castell Monestir de Sant Miquel d’Escornalbou.

COMENTARIS (0)

Reportatges