Dimecres, 12 de Desembre de 2018

L'espectacle de titelles 'Safari' obre el nou cicle 'Diumenges al teatre' de Cambrils

Les funcions tindran lloc un cop al mes i les entrades tenen un preu de 4 euros

11 de Gener de 2018, per
  • Imatge promocional de l'espectacle 'Safari', que es representarà el 21 de gener

    Cedida

L’espectacle de titelles 'Safari' obrirà la nova temporada del cicle familiar 'Diumenges al teatre' de Cambrils, el proper 21 de gener al teatre del casal parroquial (6 de la tarda). La companyia lleidatana La Baldufa recupera en Pinyot i el Carabassot de l’espectacle 'Embolic a la Granja' i aborda la temàtica del 'bullying' a través de la història d’un lleó que no sap rugir i a qui el cocodril i altres animals li fan la guitza. Els intrèpids investigadors hauran d’esbrinar perquè el lleó està tant trist i buscar la manera d’envalentir el rei de la sabana.

La programació continuarà el 18 de febrer, amb l’espectacle per a tots els públics 'Albert Illusionist' del mag Albert. La màgia, la música, els efectes especials i l’extraordinària il·luminació escènica transportaran el públic a un món misteriós i desconegut. L’espectacle del mes de març seran els 'Contes Amagats', de Marcel Gros. El dia 18, l’humor i la fantasia es donaran la mà en aquest viatge per camins imaginaris plens de formes, papers, sons i colors. Marcel Gros anirà a la recerca de les històries que encara no són a dins dels llibres per trobar contes amagats i s’adonarà que d’històries n’hi ha per tot arreu i que cal atrapar-les. Però també descobrirà que de vegades et quedes quiet i les històries t’atrapen a tu.

El cicle finalitzarà el 29 d’abril, amb la companyia Teatre al Detall, que presentarà 'L’Endrapasomnis'. Al país de la bona son la princesa Dormissona no pot dormir perquè té malsons. Els seus pares, els reis, rumien, ho consulten amb el coixí, demanen consells a metges, herbolàries i xarlatans però no troben cap remei que guareixi el mal de la petita princesa. Potser l’Endrapasomnis serà la solució.

Totes les representacions s’oferiran al teatre parroquial del casal (plaça de l’Església de Sant Pere) a les 6 de la tarda. El preu de l’entrada serà de 4 euros. La programació, organitzada pel departament de Cultura de l’Ajuntament, amb el suport del grup de teatre La Teca, s’adreça principalment als menuts de la casa. Ja fa 17 anys que la regidoria de Cultura aposta per aquesta activitat que, un diumenge al mes, "apropa les arts escèniques, la cultura, la diversió, l’aprenentatge i l’entreteniment a les famílies i al mateix temps els permet viure i compartir uns moments màgics", han subratllat fonts municipals.

COMENTARIS (0)

Reportatges