Divendres, 20 de Juliol de 2018

L'univers Love of Lesbian arriba al FIM de Cambrils

El grup d'indie presentarà aquet divendres, 4 d'agost, el disc 'Poeta Halley'

03 d'Agost de 2017, per Redacció
  • Imatge del concert de Love of Lesbian a les Festes de Santa Tecla de Tarragona del 2016 per presentar 'Poeta Halley'

    M. Àngels Bladé

Aviat farà un any que Love of Lesbian va estrenar les cançons del darrer disc 'Poeta Halley', a les Festes de Santa Tecla de Tarragona. Aleshores la gira encara era molt recent i el disc havia rodat en pocs directes. Enguany, el Festival Internacional de Música (FIM) de Cambrils ofereix al grup de Sant Vicenç dels Horts l'escenari perfecte per escoltar i gaudir de l'espectacle 'Poeta Halley', un treball que serveix per posar la cançó al servei de la lletra, la poesia i la imaginació a través del rock. 

Love of Lesbian s'ha convertit en un gran referent de l'indie rock i l'indie pop. El darrer treball de la banda catalana, 'Poeta Halley', és un viatge sense pressa, creat al 2016, com diuen els membres del grup "amb el telèfon apagat". Una història que gira al voltant de la necessitat d’utilitzar la música com una forma molt honesta de comunicar-se amb la gent. La banda presenta 'Poeta Halley' com un treball familiar amb molta harmonia, però sense la necessitat d’acontentar al públic.

Els membres de la banda només volen ser feliços amb ells mateixos, una declaració d'intencions atrevida que irromp a la trajectòria de Love of Lesbian.Tot i que repassaran el seu darrer treball, la banda liderada per Santi Balmes es trobarà amb els seus èxits de sempre com 'Allí donde soliamos gritar’, ‘Club de fans de John Boy’, ‘1999’ ó ‘Belice’.

El concert tindrà lloc aquest divendres 4 d'agost, a les 10 de la nit, al Parc del Pinaret de Cambrils, tot i que el recinte del festival estarà obert a partir de les 8 del vespre.

COMENTARIS (0)

Reportatges