Dilluns, 10 de Desembre de 2018

Música a canvi de joguines al Conservatori de Reus

El públic assistent en un concert a l'espai musical reusenc podrà participar portant una joguina nova i no bèl·lica destinada a la campanya de recollida de joguines de Creu Roja, el dissabte 16 de desembre

29 de Novembre de 2017, per Redacció
  • Imatge d'una activitat l'any passat

    Cedida

La iniciativa 'Música x Joguines' del Conservatori de la Diputació a Reus torna aquest Nadal amb activitats musicals de caire gratuït, a canvi de joguines, en el marc d'aquesta iniciativa solidària. En aquesta edició, el centre d'ensenyament musical col·laborarà amb la campanya que cada any posa en marxa la Creu Roja, amb l'objectiu de fer arribar joguines a nens i nenes de Reus de famílies amb una situació econòmica vulnerable. 

El centre oferirà tallers i concerts gratuïts durant tot el matí del dissabte 16 de desembre, amb l'únic requisit que participants i públic assistent portin una joguina nova i no bèl·lica per família

Concerts, música per nadons i tallers per la canalla per fer música amb Tubs del món

L'Auditori Higini Anglès acollirà dos concerts i diferents tallers adreçats a la canalla amb sessions durant tot el matí. El primer dels concerts, a les 11 del matí, anirà a càrrec de l'Orquestra de corda i clave. Entre les activitats programades hi ha un Taller de música per a nadons, amb sessions per diferents grups d'edat que es desenvoluparan entre dos quarts d'11 del matí i dos quarts de 2 del migdia. La musicoterapeuta Gemma Baños serà l'encarregada d'impartir les sessions d'aquest taller, amb una hora de durada. 

Una altra proposta gratuïta d'aquesta edició de 'Música x Joguines' adreçada a la canalla és el taller Tubs del món impartit per Xavier Lozano, el popular i singular músic, capaç de crear instruments i música  a partir de materials d'ús quotidià i una bona dosi d'enginy. Hi haurà dues sessions diferents, una per a infants de 6 a 8 anys, a dos quarts d'11 del matí, i una altra per a nens i nenes de 9 a 12 anys, a partir de dos quarts de 12. 

A més d'aprendre a crear sons i instruments amb elements increïbles, les famílies i tot el públic que ho desitgi podrà assistir a l'espectacle que el Xavier Lozano protagonitzarà a l'Auditori Higini Anglès del Conservatori, a partir de tres quarts d'1 del migdia.  

COMENTARIS (0)

Reportatges