Dimarts, 23 d'Octubre de 2018

Ocine presenta la joia de la corona del seu cinema a Les Gavarres

La companyia estrena aquest divendres la sala 'més gran i més ben equipada' de la demarcació, amb una pantalla de més de 100m2 i so Dolby Atmos

01 de Desembre de 2017, per Marc Busquets
  • La sala 17 obre les seves portes al públic aquest divendres

    Marc Busquets

  •  

  •  

Una pantalla de 105 m2. 337 localitats. Un projector làser i un sistema de so Dolby Atmos. Aquestes són les prestacions de la sala 17 del cinema Ocine Las Gavarres, que des d'aquest divendres a la tarda s'obrirà al públic després de setmanes d'obres i treballs. La presentació de l'equipament per als mitjans ha reunit representants de la companyia i del teixit cultural tarragoní, en què a més s'han projectat diverses peces audiovisuals per comprovar la qualitat tècnica de l'experiència.

Un gran amfiteatre

A més, la nova sala compta també amb una sèrie de butaques 'VIP', reclinables i algunes de les quals amb reposapeus. "La inversió que hem fet en aquest projecte és la manera que tenim d'agrair la lleialtat dels espectadors", s'ha assenyalat des de l'empresa. 

Les butaques han estat disposades com si d'un amfiteatre es tractés, amb l'objectiu de garantir una òptima visibilitat independentment de la ubicació de l'espectador, tot seguint els paràmetres del sistema de grades Standwood, segons s'ha detallat durant la presentació de la sala. Seients a banda, però, el gran atractiu de l'espai és el seu projector làser de nova generació, que garanteix "una major estabilitat pel que fa a la llum" i un sistema de so Dolby Atmos que "t'atrapa i et fa ser part de la pel·lícula", s'ha comentat.

Amb una potència màxima de 28.000 watts (que de fet pot arribar als 35.000, s'ha puntualitzat) i més d'una quarantena d'altaveus, la sala 17 d'Ocine Les Gavarres és "la més gran i més ben equipada" de la demarcació, s'ha subratllat des de l'empresa. 

Aposta per la demarcació tarragonina

La sala 17 s'estrenarà aquest divendres amb 'Coco', l'esperat nou film de la factoria Pixar. La presentació als mitjans ha servit també per mostrar els tràilers d'algunes de les grans estrenes previstes de cara a la campanya de Nadal. És el cas de 'Los últimos Jedi', que podrà veure's des de 15 de desembre.

Ocine es va establir a Tarragona més de 30 anys enrere, quan es va fer càrrec del desaparegut cinema Oscar de l'avinguda de Ramón y Cajal. L'any vinent ja farà dues dècades que la companyia, que té 17 complexos d'exhibició cinematogràfica per tot l'Estat i a França, va arribar a Les Gavarres. Fonts de la companyia han exposat que les sales d'Ocine apleguen més de 5,5 milions d'espectadors anuals. 

Feu clic sobre qualsevol fotografia per iniciar el passi de diapositives

sala 17 Ocine Les Gavarres Reusdigital
COMENTARIS (0)