Dimarts, 22 de Gener de 2019

Pele Macleod actuarà aquest dijous a l’Absenta

13 de Desembre de 2017, per Redacció
  • Actuació de Pele Macleod

    Cedida

El músic Pele Macleod actuarà aquest dijous a la nit al bar Absenta. Pele Macleod és el nom artístic de Pele Bernial. El cantant i músic granollerí presentarà a Reus el seu primer àlbum 'Veritat Tossuda' (Picap), publicat aquest 2017 en el qual recull 9 cançons amb empremtes d'Escòcia i Catalunya. El disc ha estat barrejat per Marc Perrot a Grabaciones Silvestres.

L'estada fa uns anys, de Pele Macleod a Edimburg i Londres, i la rica vida musical que hi ha en aquestes ciutats, ha contribuit favorablement en la seva trajectòria artística. L'interès de l’artista per grups com Oasis i Coldaplay, cançons dels quals inclou en concerts en directe, també l'han ajudat a acollir l'anomenat 'so britànic' és a dir, ritmes d'estil pop, amb predomini de les guitarres.

Els paisatges catalans, i sobretot el Vallès i el Maresme són altres punts importants en la creativitat de Pele Macleod. Per exemple, la cançó 'Vora el mar' està estretament lligada al municipi de Vilassar de Mar, i ha estat cinquena classificada per votació popular al concurs d'Enderrock com a cançó de l'estiu.

La versatilitat d'estils del músic es poden escoltar sobretot en dues cançons: 'El Galant del cabaret', amb aires de 'ragtime' i 'Veritat tossuda', la proposta de rock més contundent del disc.

El treball de Pele Macleod ha estat reconegut al Concurs de Música Maria Canals, pel vídeo que Bernial i Gerard Alonso, pianista de la banda, van gravar el passat mes d'abril tocant un dels seus temes al Camp Nou. El pianista Gerard Alonso és qui acompanyarà a Pele Macleod, aquest dijous, a l'Absenta.         

 

  

COMENTARIS (0)

Reportatges