Divendres, 16 de Novembre de 2018

'Reus plató' ha captat una dotzena de rodatges en els nou primers mesos de l'any

Han estat documentals, clips musicals i un concurs familiar de 'TV3'

05 de Novembre de 2018, per Marc Busquets
  • Una imatge d'arxiu del CIMIR

    Reusdigital.cat

El servei de captació de rodatges audiovisuals a la ciutat, 'Reus plató', ha seduït un total de 12 produccions des del gener i fins al setembre d'enguany. Si bé l'agència es va presentar el passat febrer, s'ha indicat que l'any passat en van ser quatre. Les dades les ha revelat la regidora de Cultura del consistori, Montserrat Caelles, en el capítol de precs i preguntes del ple d'aquest dilluns a la tarda. Ha estat el regidor de Cs Damián Morales qui ha demanat explicacions al govern. 

D'aquesta manera, Caelles ha apuntat que 'Reus plató' ha dut a la capital del Baix Camp tot tipus de produccions, des de documentals fins a reportatges fotogràfics i un concurs familiar de 'TV3'. Segons ha comentat la regidora, a la ciutat també hi ha tingut part del rodatge d'un llarg. Aquesta ha explicat també que l'oficina, que es gestiona des del Centre de la imatge del Mas Iglésias de Reus (CIMIR), ha donat suport a documentals de la URV. 

A més, Caelles ha assenyalat que a finals del passat gener es va organitzar una trobada per a localitzadors del sector, en la qual van ser atesos set reputats professionals. Un dels integrants de 'Reus plató', a banda, va prendre part en una reunió de les film office d'arreu de Catalunya. Finalment, i a petició de Morales, s'ha detallat que com que l'oficina és "un servei", el pressupost es computa en el preu de les hores que es paga als seus dos tècnics, quantificat aquest en 16.900 euros anuals

COMENTARIS (0)