Diumenge, 18 de Novembre de 2018

S'obre el segon concurs per gestionar el Centre d'Art Cal Massó

06 de Febrer de 2018, per Redacció
  • Interior del Centre d'Art Cal Massó

    Reusdigital.cat

L'Ajuntament de Reus ha obert el segon concurs públic per a la gestió i explotació del Centre d'Art Cal Massó, després que el primer quedés desert. El consistori torna a treure a licitació aquest espai cultural de la ciutat després de rebre, en els darrers mesos, diverses propostes per reobrir-lo.

La fórmula que utilitzarà el consistori serà mixta, igual que el primer concurs, entre l'Ajuntament i l'empresa adjudicatària, la qual gestionarà la programació de l'espai i el servei de bar. Aquest haurà de programar actes, almenys, durant 120 dies a l'any i l'Ajuntament tindrà a la seva disposició 50 dies per organitzar actes propis. Així mateix, les prescripcions tècniques són les mateixes que el primer cop i especifica, entre d'altres, que haurà de ser "un espai d'experimentació en qualsevol de les disciplines artístiques i un lloc on donar a conèixer les noves generacions d'artistes", al mateix temps que ha de mantenir "la connexió amb les propostes avantguardistes de dins i fora de Reus".

El nou contracte que surt a licitació té una durada de dos anys, tot i que hi ha la possibilitat de prorrogar-lo durant dos més, amb un cànon de 2.400 euros. Aquest es divideix en 100 euros mensuals per part de l'adjudicatari.

 

COMENTARIS (0)