Dijous, 21 de Febrer de 2019

Tornen les Jornades d'Interiorisme Yazoo amb conferències de regoneguts professionals

Tindran lloc a Reus els dies 14, 15 i 16 de febrer

07 de Febrer de 2018, per Redacció
  • Imatge d'una de les conferències de l'any passat

    Reusdigital.cat

Les catorzenes Jornades d'Interiorisme Yazoo obriran les seves portes a l'Escola d'Art i Disseny de la Diputació a Reus els dies 14, 15 i 16 de febrer. Alumnes i tot el públic interessat podran assistir a les ponències de reconeguts professionals per conèixer la seva concepció i experiència en el camp de l'interiorisme.  

Les Jornades comptaran, en questa ocasió, amb la participació de sis consagrats professionals que explicaran la seva particular visió del món de l'interiorisme i l'arquitectura. Les sessions es desenvoluparan amb dues xerrades cada dia, a les 4 i 6 de la tarda, a la Sala Llimoner del centre. 

El realitzador i productor audiovisual, Ramon Masip, serà l'encarregat, el dia 14 de febrer, d'obrir les Jornades amb 'Les 7 vides d'Eduard Toda', sobre aspectes relacionats amb la vessant de la producció i la realització d'aquesta obra documental que dóna nom, també, a la conferència. Aquest mateix dia, a les 6 de la tarda, Carmen Rodríguez, historiadora de l'art i doctora en Teoria i Història de l'Arquitectura oferirà la xerrada 'Aprendiendo a vivir modernamente: visiones de una domesticidad bajo control'.

El dia 15 de febrer, l'arquitecte Raúl Sánchez oferirà la conferència 'Contra la especialització' i el reconegut interiorista i aparellador Agustí Costa parlarà de l'equilibri entre la raó i el sentiment a l'hora de crear espais amb la xerrada 'Interiors. Sentit i sentiment'.

La darrera jornada, el dia 16 de febrer, permetrà escoltar al premiat arquitecte Sergio Sebastián amb 'Del estudio a la obra' sobre idees, pràctiques i experiències per aproximar-se al procés constructiu. La darrera conferència anirà a càrrec d'un altre nom propi destacat l'arquitectura, Lola Domènech, que amb 'Mutacions' exposarà la seva visió i experiència sobre la transformació dels espais i la creació d'atmosferes. 

 

COMENTARIS (0)

Reportatges