Dijous, 21 de Febrer de 2019

La vida en blanc i negre

El Palau Bofarull acull un recull d'imatges de la quotidaneïtat fetes per Tony L. Blom

29 de Gener de 2018, per Marc Busquets
  • Les fotografies de Tony L. Bloom s'exposen al Palau Bofarull

    Cedida

  • Cedida

  •  

  •  

  •  

Inaugurada el passat 11 de gener, l'exposició fotogràfica 'Antologia en blanc i negre' permet conèixer el treball de Tony L. Blom a la nostra ciutat. L'autor, economista de formació, sempre ha sentit passió per la imatge i els viatges, tal i com es demostra a la selecció d'imatges escollida i que pot veure's fins al proper 3 de febrer.

Més enllà de la tècnica

Més enllà de la tècnica o l'estètica, la càmera de Bloom ha actuat sempre quan ha trobat el moment just. Quan ha viscut una situació que mereixia ser immortalitzada, sempre en blanc i negre, això sí. La mostra roman oberta de cara al públic els dimarts i els dissabte, entre les 11 del matí i la 1 del migdia i les 5 de la tarda i les 8 del vespre. 

Instal·lat a Salou després de tombar amunt i avall per captar moments, personatges i situacions, Blom és un amateur que ha exposat ja a nivell internacional. Va ser de ben jove, quan ni tenia 15 anys, que una feineta com a aprenent en un laboratori fotogràfic va despertar el seu interès per la imatge.

Racons i anònims

Tan sols cal fer un cop d'ull al seu treball antològic exposat al Palau Bofarull per adonar-se que la seva curiositat es manté intacta. El dia a dia, de fet, ens depara les majors sorpreses. El pas dels anys marcat en les arrugues d'un rostre, el sol tot entrant tímidament en una cambra, o una bestiola que s'espera que una gota d'aigua ragi d'una font per saciar la seva set. 

L'exposició recull més d'una trentena de fotografies en què s'hi mostren paisatges, racons i anònims, que en ocasions miren valents i confiats a càmera, còmplices de Blom. Tot i tothom es barreja en un món ple de llums i ombres, farcit de contrastos, instantani, tal com raja. Tal i com el dit del fotògraf el reté un un ràpid clic. 

Feu clic sobre qualsevol fotografia per iniciar el passi de diapositives

Tony L. Bloom Reus fotografia Reusdigital
Tony L. Bloom Reus fotografia Reusdigital
Tony L. Bloom Reus fotografia Reusdigital
Tony L. Bloom Reus fotografia Reusdigital
COMENTARIS (0)

Reportatges