Divendres, 29 de Març de 2024

Malgrat la derrota, el CF Reus ha fet bona impressió

Els roig-i-negres perden per 0 a 1 contra el CE Sabadell, en el penúltim partit de la pretemporada

14 d'Agost de 2014, per Josep Gallofré
  • Ñoño, pressionat per Raúl Tamudo durant el partit

Gerard Reyes/ CF Reus Deportiu

L'onze inicial de Natxo González ha servit per donar alguna idea del possible onze titular que debutarà en competició oficial contra el Vila-real B. Durant el partit,  s'ha pogut presenciar en l'equip reusenc un bon toc de pilota al mig del camp, i una progressió en el seu joc. També són fàcils ja de reconèixer les intencions del tècnic basc. El CF Reus de la temporada 2014-15 serà un equip que pressionarà en la sortida de la pilota del rival, i que no en donarà cap per perduda.

Precisament amb aquesta dinàmica han començat els primers minuts. Tot i el cert domini inicial del CF Reus, en la seva primera oportunitat, el Sabadell ha fet el primer i únic gol del partit. Al minut 8, Gato ha aprofitat una pilota refusada pel porter Édgar Badia, i l'ha enviat al fons de la xarxa.

Els jugadors roig-i-negres han seguit tenint la possessió de la pilota. Al minut 25, Ñoño ha fet un potent xut des de la frontal de l'àrea que Nauzet ha desviat a córner. A mesura que passaven els minuts, el Reus ha tancat el Sabadell al seu camp. L'equip local tenia la pilota, però li ha mancat profunditat i precisió en els metres finals.

En la represa el ritme de joc ha baixat. El Sabadell ha aprofitat aquesta circumstància per gaudir de les millors oportunitats. Cal destacar un xut de Longás que ha rebotat en la defensa roig-i-negra, tot i que finalment, Édgar ha aconseguit aturar la pilota. L'equip arlequinat ha seguit pressionant, i Ernest ha xutat al pal al minut 27. En aquesta jugada, el futbolista visitant s'ha lesionat i ha hagut d'abandonar el terreny de joc. Minuts després, Cristian ha intentat soprendre a Badia amb un xut des de fora de l'area, però el porter reusenc ha aturat la pilota sense gaires problemes.

En els instants finals el Sabadell ha sortit a la contra, mentre que el CF Reus ha intentat aprofundir per les bandes, sobretot la d'Eliseu Cassamá, un dels jugadors més destacats del partit. L'encontre ha mort amb un xut d'Álex Colorado que ha sortit fora per poc.

El CF Reus visitarà el camp del Castelló aquest dissabte, a partir de dos quarts de 8 de la tarda, en què serà el darrer partit de la pretemporada. Els reusencs debutaran a la Lliga al camp del Vila-real B, el pròxim 24 d'agost.

CF Reus Deportiu: Édgar Badia, Cassamá, Ñoño, Olmo, Moyano, Jaume Delgado, Ramon Folch (Colorado, 74'), Muneta (Franco, 74'), Fran Carbia, Sellarès (Guedes, 62') i Masqué (Víctor Garrido, 87').

CE Sabadell: Nauzet, Carlos Hernández, Collantes (Espasandín, 46'), Gato, Édgar (Tamudo, 71'), Longás (Ernest Forgas, 62'), Sotan (Oriol, 46'), Riau (Aridai, 71'), Crespí (Kiko Olivas, 48'), Javi Hervás (Eguaras, 62'), Agus (Cristian, 62').

Gols: 0-1 Gato (8')

Àrbitre: Rubén Ávalos