Cookie control
Diumenge, 31 de Maig de 2020

Critiquem les retallades que està patint la plantilla de l'Hospital Universitari Sant Joan

28 d'Abril de 2020, per Secció Sindical de CCOO a l'Ajuntament de Reus
  • Detall del balcó de l'Ajuntament de Reus

    Reusdigital.cat

En el moment històric actual en el marc de la lluita que té tota la societat contra la pandèmia de coronavirus que estem patint, on la ciutadania, els serveis essencials, tant públics com privats, i molt especialment el personal sanitari estan donant exemple, la Secció Sindical de CCOO de l'Ajuntament de Reus ha tingut coneixement que els empleats i empleades de l'Hospital Universitari Sant Joan de Reus no han percebut el seu complement de productivitat corresponent l'any 2019.

Això suposa un nou incompliment per part de la direcció de l'Hospital envers els acords que tenen amb la seva plantilla, i suposa una nova retallada i minvament econòmic als empleats públics del sector sanitari. En uns moments on aquest personal ha suportat i segueix suportant una enorme pressió psicolaboral, amb càrregues de treball, estrés postlaboral, càrregues emocionals, etc, és un menyspreu que com a recompensa no hagin percebut el seu complement de productivitat.

Des de l'any 2008 tot el sector públic està patint retallades i molt especialment el sector educatiu i el sector sanitari, pilars de la societat del benestar social, i novament ara amb l'excusa de la crisi provocada pel coronavirus veiem que els polítics tornen a fixar-se en el sector públic per a seguir retallant els serveis que es presten a la ciutadania. Des de la Secció Sindical de CCOO de l'Ajuntament de Reus, en solidaritat i suport als serveis públics, considerem un menyspreu inacceptable la situació que estan patint les nostres companyes i companys de l'Hospital Universitari Sant Joan de Reus.

Per això ens solidaritzem amb el personal sanitari de l'Hospital i convidem a la ciutadania a què se sumi a denunciar públicament aquesta situació de retallada. Els nostres responsables polítics han d'entendre que amb els serveis públics i especialment amb el sector públic sanitari no es juga. Tampoc permetrem que, amb aquesta nova crisi tant econòmica com social, això serveixi com a excusa en un hipotètic futur per a un nou canvi de titularitat de l'Hospital.

Per últim, volem agrair a la totalitat de la plantilla de l'Hospital Universitari Sant Joan de Reus, la seva professionalitat i esforç, que han demostrat sempre i segueixen demostrant més encara en aquests mesos.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (1)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Comentaris

Enric  28 d'Abril de 2020

Que está pasando

Señores políticos de nuestro ayuntamiento QUE ESTÁ PASANDO, porque hacen estas barbaridades, porque no les pagan a los sanitarios lo pactado, porque recortan personal sanitario, pero que se han creído todos ustedes, ya está bien de tanta pantomima, paguen ya todo lo pactado y no esperen que con el futuro traspaso / si se hace / los seyoritos de Barcelona paguen estas deudas, no saben que no tienen un duro, no confíen en ellos paguen de una vez que estos sanitarios se dejan la vida por todos nosotros, y si no hay dinero rebajen el sueldo de políticos, gerentes, cargos de confianza, asesores y técnicos al 50 ,% ya verán como sale el dinero para pagar y dejen de cobrar un alquiler al hospital , es de vergüenza y esto va para todos