Les gasolineres, les botigues de queviures dels nostres dies

10 de Març de 2017, per Jordi Garcia Arnau

  • Les benzineres d'avui en dia venen gairebé de tot

    El Punt Avui

Les gasolineres s'han convertit, en els darrers anys, en autèntiques estacions de serveis. D'aquí que es pensés en una enquesta amb un perfil bromista per escollir possibles serveis a afegir-hi. Amb aquesta pretensió, s'ha ofert a l'enquestat tres possibles respostes.

La que ha acumulat més percentatge de vots ha estat l'oferta de cursos d'alemany, amb un 41%. Evidentment, era la més forassenyada si pensem en cursos presencials d'alemany, amb un professor i alumnes. Una imatge ben curiosa si imaginem que al costat es cobra el reportatge de la gasolina. Ara bé, si pensem en cursos d'alemany, en fascicles o en CD, de ben segur que algun diari n'ha regalat amb el seu dominical corresponent. De fet, ara que vivim en una Unió Europea més dominada que mai pel país germànic, no seria mala idea començar a estudiar alemany.

Ben a prop dels cursos d'alemany, s'ha situat la resposta sobre els pollastres a l'ast amb un 38%. Les benzineres s'han convertit en una mena de petit supermercat dominical pels despistats. Així, doncs, no seria d'estranyar trobar el típic dinar de diumenge dels mandrosos, com són els pollastres a l'ast. Però no sé com acabarien de cassar les flames que socarrimen els pollastres amb els carburants que dispensen els sortidors.

Amb un 22% dels vots han quedat en últim lloc els serveis de perruqueria. Una mena de serveis que requereixen tranquil.litat i bona conversa, elements incompatibles amb les presses d'aquest servei de subministrament per a vehicles.

En aquesta enquesta han votat 64 persones.

Etiquetes: 

Notícies relacionades: 

Escriviu el vostre comentari

Regles de participació

Aquest servei es planteja com un espai obert en el qual s'expressen lliurement les opinions de les persones que visiten el web, i no s'ha d'utilitzar per fer desmentits, desinformar o atacar a tercers. Si us cal enviar una correcció per a una notícia, podeu utilitzar el formulari per enviar informació d'interès periodístic. A Reus digital entenem que els lectors d'aquest mitjà són persones respectuoses, amb capacitat per comentar sense necessitat de fer crítica destructiva, provocar o atemptar contra l'honor de les persones. En qualsevol cas, si algun comentari es considera fora de lloc, s'esborrarà. Reusdigital.cat no es fa responsable de les opinions dels comentaristes. Que aquest servei de comentaris es mantingui actiu depèn de les persones que l'utilitzen. Reusdigital.cat es reserva el dret d'emprendre accions legals contra les persones que emetin comentaris injuriosos, que ofenguin la imatge i l'honor de les persones o ataquin l'ordenament jurídic.