Una programació musical diferent a Barraques, petició dels lectors de Reusdigital.cat

03 de Febrer de 2017, per Jordi Garcia Arnau

  • Nombrós a públic a una de les darreres edicions de Barraques

    Cedida

El model festiu de les Barraques de Reus ja fa anys que és controvertit. La relació entre l'Ajuntament de la ciutat i la coordinadora d'entitats que se n'encarrega de la festa no ha estat sempre fàcil. Aquest fet fa que tan sols un 15% dels nostres lectors considerin que no hi ha d'haver canvis en aquest esdeveniment musical que se celebra anualment a Reus coincidint amb Sant Joan i Sant Pere.

Un 26% reclama, justament, que hi ha hagi una millor entesa entre Ajuntament i entitats. En aquest sentit, cal recordar que en la reunió de mitjans de gener un dels temes que va provocar més debat va ser un possible canvi d'ubicació de l'esdeveniment, concretament en un lloc més cèntric de la ciutat. La regidora de Cultura, Montserrat Caelles, però, va aclarir que per la pròxima edició això no seria possible i que estava oberta a discutir de tot per l'edició del 2018.

Segons les entitats tampoc és desitjable que es faci una còpia del model de Barraques que hi ha a Valls en què l'esdeveniment és organitzat directament per l'Ajuntament. La resposta que ha acumulat més adhesions ha  estat la de millor la programació musical. Un 59% dels nostres enquestats desitgen canvis en la programació musical. Una subvenció més alta permetria a les entitats  contractar millors grups i aconseguir que cada Barraca disposes d'un microclima musical que la fes diferent de les altres.

Etiquetes: 

Notícies relacionades: 

Escriviu el vostre comentari

Regles de participació

Aquest servei es planteja com un espai obert en el qual s'expressen lliurement les opinions de les persones que visiten el web, i no s'ha d'utilitzar per fer desmentits, desinformar o atacar a tercers. Si us cal enviar una correcció per a una notícia, podeu utilitzar el formulari per enviar informació d'interès periodístic. A Reus digital entenem que els lectors d'aquest mitjà són persones respectuoses, amb capacitat per comentar sense necessitat de fer crítica destructiva, provocar o atemptar contra l'honor de les persones. En qualsevol cas, si algun comentari es considera fora de lloc, s'esborrarà. Reusdigital.cat no es fa responsable de les opinions dels comentaristes. Que aquest servei de comentaris es mantingui actiu depèn de les persones que l'utilitzen. Reusdigital.cat es reserva el dret d'emprendre accions legals contra les persones que emetin comentaris injuriosos, que ofenguin la imatge i l'honor de les persones o ataquin l'ordenament jurídic.