Wanted, l’excel·lent espectacle de Cover H

· Imatge promocional de l'espectacle

27 de Març de 2017, per Josep Baiges

Quan cupido -amb les seves sempre capritxoses fletxes- va decidir unir les vides de l’Helena Tarragó i el Jorge Varela, poc podia imaginar-se que, més enllà de protagonitzar una bonica història d’amor, els dos enamorats acabarien convertint-se en un dels duets musicals més brillants d’aquestes comarques. Així ens ho han demostrat repetidament amb les actuacions que han fet amb la seva formació Cover H per diversos escenaris de casa nostra. Però aquest diumenge passat van anar un pas més enllà regalant-nos, al sempre agraït escenari del Bravium, el seu  Wanted, un espectacle de gran qualitat musical i també interpretativa.

Tarragó, històrica locutora de Ràdio Reus, posseeix una veu prodigiosa amb la que pot fet tot els que es proposi amb enorme solvència: recitar, cantar o interpretar. Forjada a l’escola de teatre del Tebac, té multitud de recursos que la converteixen en un veritable animal escènic. Per la seva banda Varela és un dels millors pianistes d’aquestes comarques. Ha excel·lit en nombroses formacions i se’l considera un dels intèrprets jazzístics de primera fila. La barreja de tots dos, amb un Varela que es deix anar, en mesurades comptagotes, amb una insòlita vis còmica, produeix un còctel meravellós de música i teatre que sedueix al públic des del primer minut.

En essència l’espectacle constitueix una petita demostració de les moltes coses que poden fer ambdós artistes amb el teatre i la música com a fil conductor. “Un concert diferent, on es busca la connexió total amb el públic, la interacció. Compartir anècdotes, vivències pròpies dels dos intèrprets, sempre, amb la banda sonora de tots aquests moments” apunten ells mateixos en la presentació de l’obra. I tot acompanyat d’un muntatge escenogràfic delicadíssim i seductor al que només li podem posar un però: que l’espectador no pugui veure les mans de Varela tocant el piano, amb el seu innegable virtuosisme, i que afegiria encara més espectacularitat al muntatge.

Ignorem quina és la voluntat del duet a l’hora d’evolucionar el seu Wanted. El de diumenge era un primer tastet per veure com responia el muntatge i –molt especialment- el públic. De ben segur la bombonera del Bravium és ideal per posar en escena una proposta d’aquestes característiques que requereix de la necessària i volguda connexió amb el públic. Un muntatge  que, fins i tot, es va fer curt, el que demostra que l’espectacle va satisfer sobradament les expectatives dels assistents. Així ho van demostrar a l’acabar dedicant, dempeus, una sonora ovació a la parella protagonista.

Etiquetes: 

Notícies relacionades: 

Escriviu el vostre comentari

Regles de participació

Aquest servei es planteja com un espai obert en el qual s'expressen lliurement les opinions de les persones que visiten el web, i no s'ha d'utilitzar per fer desmentits, desinformar o atacar a tercers. Si us cal enviar una correcció per a una notícia, podeu utilitzar el formulari per enviar informació d'interès periodístic. A Reus digital entenem que els lectors d'aquest mitjà són persones respectuoses, amb capacitat per comentar sense necessitat de fer crítica destructiva, provocar o atemptar contra l'honor de les persones. En qualsevol cas, si algun comentari es considera fora de lloc, s'esborrarà. Reusdigital.cat no es fa responsable de les opinions dels comentaristes. Que aquest servei de comentaris es mantingui actiu depèn de les persones que l'utilitzen. Reusdigital.cat es reserva el dret d'emprendre accions legals contra les persones que emetin comentaris injuriosos, que ofenguin la imatge i l'honor de les persones o ataquin l'ordenament jurídic.