Diumenge, 24 de Març de 2019

ASESA va tancar el 2017 amb una producció d'1,1 milions de tones de betum asfàltic, un nou rècord històric

Asfaltos Españoles SA (ASESA) gestiona tres terminals d'atraqui al Port de Tarragona

13 de Març de 2018, per Infocamp.cat/ Redacció
  • Els resultats de producció de betum asfàltic d'ASESA el 2017 van assolir un màxim històric

    Asesa

Asfaltos Españoles SA, ASESA, va tancar el passat exercici amb una producció de 1.166.386 tones de betum asfàltic, la qual cosa suposa un augment del 5% respecte el 2016. El 69% d’aquesta producció va tenir como a destinació els mercats exteriors (EE.UU. i Unió Europea, entre altres).

ASESA posseeix una clara posició de lideratge estatal en aquest sector, ja que el volum total elaborat per la companyia representa el 45% de la producció d'aquest hidrocarbur a l'Estat. José Luis Prieto, director general de la companyia, apunta que “aquest any esperem aprovar una inversió que ens permeti augmentar la nostra capacitat de destil·lació en més d'un 10%”.

L'empresa disposa d'una concessió al Port de Tarragona mitjançant la qual gestiona tres terminals d'atraqui que li permeten satisfer, per via marítima, les seves necessitats de proveïment de matèria primera i d'expedició de producte acabat. El tràfic global de productes en el seu pantalà va suposar també un màxim històric en el passat exercici, amb un total de 2.596.366 tones.

Fabricació sostenible

ASESA manté la seva aposta de futur pel territori des de la convicció que la seva activitat de refinament orientada a la fabricació de betum asfàltic, a més d'eficient, ha de ser ambientalment sostenible i socialment responsable. Com a integrant de la AEQT (Associació Empresarial Química de Tarragona), participa de forma activa en el desenvolupament de diversos projectes ambientals orientats a la sostenibilitat del mitjà, com la utilització exclusiva de gas natural en els seus processos productius, l'ús d'aigua regenerada procedent del re-aprofitament de les aigües residuals de les estacions depuradores urbanes de Tarragona i Vila-seca, i l'emissari conjunt d'aigües residuals

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)

Reportatges