Dimecres, 20 de Juny de 2018

Baiget lloa 'la capacitat d'innovar' de firaReus en la celebració del seu 75è aniversari

El conseller d'Empresa i Coneixement presideix l'acte per commemorar la primer edició de la Feria provincial de muestras feta a la ciutat

17 de Març de 2017, per Marc Busquets
  • Baiget ha tancat l'acte institucional de la celebració dels 75 anys de firaReus

    Cedida

  • Marc Busquets

Una trajectòria sòlida construïda a partir del caràcter emprenedor dels reusencs i un futur carregat de reptes per endavant. Amb aquesta màxima, autoritats i representants del teixit empresarial del territori s'han aplegat aquest vespre al sector del Tecnoparc per celebrar el setanta-cinquè aniversari de la primera edició de la 'Feria Provincial de Muestras', que va significar l’establiment de firaReus. L’acte ha estat presidit pel conseller d’Empresa i Coneixement, Jordi Baiget, qui ha lloat "la capacitat d'innovació" de l'ens.

Màgia i música a la vetllada

El recinte firal de la capital del Baix Camp ha acollit la festa, que encara s'allargarà fins a la nit i que ha inclòs un espectacle de màgia per als més petits i la posterior actuació musical de la Banda Simfònica de Reus. Ningú s'ha volgut perdre una cita per festejar que “firaReus és un valor actiu” que impulsa “l’economia i la societat”, en paraules del president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet.

Abans, però, l’encarregat d’encetar els parlaments de la vetllada ha estat el president del comitè executiu de la fundació de firaReus, Isaac Sanromà, que ha recordat que la ciutat “va néixer com a mercat” i que el caràcter comercial de la seva gent “l’ha fet créixer”. Sanromà ha admès que “els últims anys no han estat fàcils” pel context econòmic viscut i ha apuntat que la clau de l’èxit ha estat sempre “el treball conjunt” entre tots els actors per “consolidar els atractius comercials de la nostra fira”. Cap a la recta final de la seva intervenció, ha subratllat que la Cambra de Comerç, entitat que presideix, vol “seguir impulsant firaReus”.

'La millor ciutat del món'

“La fira ha donat lloc a la innovació que ha fet avançar els negocis a la ciutat i al territori”, ha apuntat el batlle reusenc, Carles Pellicer, quan ha estat el seu torn per dirigir-se a l’audiència de l’auditori on s'ha fet la celebració. “Gràcies a tots els que han fet possible que Reus sigui capital de les fires de Catalunya”, ha afegit, per acabar assegurant que “la iniciativa de la ciutat” s’ha demostrat sempre en iniciatives com la de firaReus, fet que converteix la capital del Baix Camp en “la millor ciutat del món”.

El conseller d’Empresa i Coneixement, Jordi Baiget, ha tancat el torn de parlaments tot posant el valor “la bona feina feta fins ara” en la promoció de Reus a través de les seves fires. “No heu arribat als 75 anys amb la inèrcia d’anar fent, sinó que hi heu arribat amb capacitat d’innovar”, ha manifestat Baiget, que de passada ha subratllat “el dinamisme” dels seus responsables, tal i com ho evidencia, al seu parer, que “enguany se superarà l’ocupació i la celebració d’esdeveniments”.

“Les fires són un punt de trobada i serveixen per mostrar el millor d’una ciutat, i Reus és líder en aquest sentit”, va afegir. Baiget ha fet una crida a "la col·laboració i a la suma d'esforços" en favor de la internacionalització, "la clau del futur". "El futur que ens toca escriure entre tots per al país serà bo", ha conclòs.

Feu clic sobre qualsevol fotografia per iniciar el passi de diapositives

firaReus reusdigital
COMENTARIS (0)

Reportatges