Dimecres, 20 de Juny de 2018

Bankia posa a la venda una quinzena d'immobles a la demarcació de Tarragona

L'entitat bancària ofereix un 40% de descompte

18 d'Abril de 2017, per ACN
  • El president de Bankia, José Ignacio Goirigolzarri

    Europa Press

Bankia ha posat a la venda una selecció de noranta béns immobles arreu de Catalunya amb un 40% de descompte respecte al seu valor inicial. L'entitat bancària disposa al voltant de 50 terrenys i naus a les comarques de Barcelona i d'una quinzena a les de Girona i una quinzena més a les de Tarragona. Els preus rebaixats es mantindran fins el 30 de juny. Aquestes ofertes es troben entre la selecció que ha fet l'entitat bancària de 540 naus i locals comercials d'arreu de l'estat espanyol. La major part dels actius es troben al País Valencià i a Catalunya, amb més de 200 i 90 immobles, respectivament.

La demarcació de Barcelona és una de les que més locals disposa Bankia. Un d'ells es troba a Montcada i Reixac a un preu de 119.596 euros i un altre a Sant Joan Despí per 44.139 euros.

Pel que fa al País Valencià, la majoria de béns es troben a les comarques centrals i del Túria-Xúquer amb 129 unitats a la venda, mentre que a les comarques castellonines hi ha 34 i a les alacantines 48. Entre aquests, destaquen un local a València amb un preu de 330.687 euros, dues naus industrials al Real de Gandia, a Onda i a Alacant, amb un preu al voltant de 80.000, 90.000 i 185.000 euros respectivament.

A la resta de l'estat espanyol, Bankia disposa de diversos terrenys a les Illes Canàries, Andalusia i Castella-la Manxa.

COMENTARIS (1)

Comentaris

Juan Antonio Carricondo Oyonate  18 d'Abril de 2017

I dels antics propietaris que en farem?

Centenars de milions per tapar deutes provocades per 'les bones gestions' de molts directius que, amb presumpció, marxen amb els comptes en positiu... De conya! Qui protegeix als que ho han perdut tot? Qui farà negoci amb aquesta nova proposta? Això és política social? Això està d'acord amb la 'Constitución' i amb la humanitat que vol ensenyar? Potser que paguin aquells que han destrossat el sistema teòric de igualtat!

Reportatges